Ramazan'da Mutfaklar Renkleniyor

Ramazan'da Mutfaklar Renkleniyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ramazan'da Mutfaklar Renkleniyor

Tarihler: 30 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 30 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Fakir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2018 ~ Tem 30, 2018

Üstün Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte, yeni “Rosie” serisiyle Ramazan’da mutfakları renklendiriyor.

Şık ve zarif tasarımıyla dikkatleri çeken Fakir Rosie serisi, Ramazan sofralarında hazırladığı muhteşem lezzetlerle damaklarda iz bırakmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Baharın en romantik çiçeklerinden gülün zarif pembesi ve altının ışıltısını yansıtan Rosie serisinde bulunan; Kaave Türk Kahvesi Makinesi, Sierra El Mikseri, Trex Dual Cam Hazneli Doğrayıcı, Lucca Blender Seti, Goldie Su Isıtıcısı, Temper Çay Makinesi ve Gravis Izgara & Tost Makinesi annenizin mutfaktaki en büyük yardımcıları oluyor.

Fakir Kaave ile hazırlayacağı bir fincan kahvenin, kırk yıl değil bir ömür hatırı vardır. Cezvede pişirme yöntemi esasına dayanan ve aynı lezzetin yakalanması amacıyla tasarlanan Fakir Kaave, taşmayı önleyen patentli Luminasense teknolojisi ile geliştirildi. Tek seferde 4 fincan kahve kapasitesi ve ergonomik cezve ağzı sayesinde her fincana eşit köpük dağıtabiliyor.

Ramazan’da mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak Fakir Lucca Blender Seti, 1000 watt gücünde olup, ergonomik tasarımıyla çırpma, doğrama, karıştırma gibi pek çok işin üstesinden kolaylıkla geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT