Ramazan’ın En Hafif Lezzeti Arzum’da

Ramazan’ın En Hafif Lezzeti Arzum’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ramazan’ın En Hafif Lezzeti Arzum’da

Tarihler: 31 Mayıs 2018 Perşembe ~ 31 Temmuz 2018 Salı

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 31, 2018 ~ Tem 31, 2018

İftar ve sahur sofralarına keyif katan Arzum, yeni tost makinalarıyla Ramazan’ın en hafif ve pratik lezzetini sunuyor.

Tecrübesiyle kadınların hayatlarını kolaylaştırdığı kadar tasarımı ve kullanım kolaylığı ile keyifli anlar armağan eden Arzum, Ramazan boyunca iftar ve sahur sofralarının en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor. İftar ve sahurun en pratik ve lezzetli yemeği olan tostu, yepyeni tost makinaları Arzum Grandia Izgara ve Tost Makinası ve Arzum Metalium Izgara ve Tost Makinası ile daha da lezzetli ve pratik hale getiren Arzum, herkese iyi Ramazanlar diliyor.

Arzum Grandia Izgara ve Tost Makinasi
Kalabalık ailelerin kurtarıcısı olacak Arzum Grandia Izgara ve Tost Makinası, tek seferde 6 adet lezzetli tostu masalara taşıyor. 180 derece açılabilir üst gövdesi, yağ damlama tepsisi, çıkarılabilir yapışmaz alüminyum döküm ısıtıcı plakalar ve spatula ile kullanım kolaylığı sunan makina, kademeli ısı ayar düğmesi ile her damak zevkine uygun tostu pişiriyor. Arzum Grandia Izgara ve Tost Makinası, kilitleme mandalıyla da çocuklu ailelerin gözdesi olmaya aday.

Arzum Metalium Izgara ve Tost Makinasi
Tek seferde 4 adet tostu en lezzetli haliyle masalara taşıyan Arzum Metalium Izgara ve Tost Makinası, yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen üst gövde sistemi ile istenilen yumuşaklıkta tost sunuyor. Yağ damlama tepsisi, çıkarılabilir yapışmaz alüminyum döküm ısıtıcı plakalar ve spatula ile kullanım kolaylığı sunan makina, termostat ayarı ile farklı pişirme seçenekleri sağlıyor. Kilitleme mandalıyla da çocuklu ailelerin gözdesi olmaya aday Arzum Metalium Izgara ve Tost Makinası, Paslanmaz Çelik ve Nar rengiyle sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT