Reebok’tan Yumuşacık Tekstil Koleksiyonu!

Reebok’tan Yumuşacık Tekstil Koleksiyonu!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Reebok’tan Yumuşacık Tekstil Koleksiyonu!

Tarihler: 27 Mart 2024 Çarşamba ~ 27 Haziran 2024 Perşembe

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2024 ~ Haz 27, 2024

Geçmişten günümüze klasikleşmiş tarzıyla öne çıkan Reebok, Tekstil Koleksiyonu’yla kadınları ve erkekleri birçok model alternatifiyle buluşturuyor. Zamansız modelleri trend dokunuşlarla birleştiren Reebok, hareket özgürlüğü sunan alternatifleriyle sportif stilinize özgün bir dokunuş yapacak!

İkonik modelleriyle her dönem trendlere yön veren Reebok, Tekstil Koleksiyonu’yla aktivitelerinizin en rahat eşlikçisi olacak. Sade ve şık tasarımlarıyla öne çıkan modeller yumuşacık dokusuyla kadınların ve erkeklerin radarına takılacak!

Esnek kumaş yapısıyla günlük hayatta, doğa yürüyüşlerinde, spor salonlarında ve hayatın birçok alanında konfor sunan sweatler, eşofmanlar, taytlar ve tişörtler; kırmızı, siyah, beyaz, renkleriyle öne çıkıyor. Vücuda tam oturan konforlu yapısıyla hareket özgürlüğü sunan modeller, baskı detaylarıyla da göz dolduruyor. Tüm spor aktivitelerinde enerjinizi ve performansınızı üst seviyeye taşıyacak koleksiyon Reebok’ta sizleri bekliyor!

Reebok’un ikonikleşen koleksiyonlarının yeniden yorumlandığı Tekstil Koleksiyonu’nu incelemek isterseniz Reebok mağazalarına uğrayabilir ya da www.reebok.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT