Renklerin Kışla Buluşması

Alışveriş Alışveriş Rehberi Renklerin Kışla Buluşması

Tarihler: 25 Mart 2014 Salı ~ 25 Mayıs 2014 Pazar

Firma: Lee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2014 ~ May 25, 2014

Lee®, pastel renkleri yeni koleksiyonunda siyah ve beyazın ahengiyle birleştirerek kadın ve erkeklerle buluşturuyor. Kışın rengi ne kadar gri olsa da Lee®, bu tabuları yıkarak şehrin coşkusunu yaşamak isteyenlere değişik renk kombinasyonları sunuyor.

Günümüz erkek ve kadınının stiline yönelik çağdaş tasarımlar sunan Lee®, klasik çizgisini de kaybetmiyor. Lee® Stretch Deluxe, bacak boyunu uzun gösteren, kalçaları toparlayan ve gün boyu esnek kalan yapısıyla kadınların vazgeçilmezi oluyor. Oduncu gömlekler ile kusursuz bir uyum yakalayan Logger’lar ve kusursuz bir skinny kesimi sunan Scarlett, enerjik ve dinamik ruhu yansıtmayı başarıyor.

Daha az su ve enerjinin kullanıldığı, çevreci yıkama tekniğiyle üretilen denimler, İtalyan Comfort-Strecth kesimli, temiz yıkama seçeneklerine sahip, yenilikçi görünümüyle ön plana çıkıyor. Denim modellerinde farklı renk geçişleri ve tasarımlar yer alırken, pastel tonların kendine hayran bırakan çarpıcı renkleri de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT