Rowenta İle Güç Elinizin Altında

Rowenta İle Güç Elinizin Altında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rowenta İle Güç Elinizin Altında

Tarihler: 06 Eylül 2016 Salı ~ 06 Kasım 2016 Pazar

Firma: Rowenta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2016 ~ Kas 6, 2016

Rowenta Compact Power Cyclonic, segmentinin en üstün performansı olan 3AAA performans ve ergonomiyi aynı anda sunuyor. Aynı zamanda çift katmanlı yüksek filtreleme sistemiyle evinizin yerleri kadar havası da tertemiz oluyor.

Evinizde A kalite temizlik için ideal özelliklerin bir araya geldiği Rowenta Compact Power Cyclonic; parke başlığı ve turbo fırçasıyla tüm yüzeylerde üstün temizlik sağlıyor. Üstelik evinizin her köşesine rahatça sığabilecek boyutuyla yer kaplamıyor.

Rowenta torbasız Compact Power Cyclonic; sınıfının en iyi filtreleme performansına sahip. Bu sayede tozu içinde hapsediyor, mikroorganizmaların havaya karışmasını engelliyor.

Compact Power Cyclonic’in kolay temizlenen toz haznesi tamamen yıkanabiliyor ve park pozisyonu ile daha az yer kaplıyor. Üstelik 8,7 m kablosuyla her an kablo çıkarma takma derdi yok.

Compact Power Cyclonic, siyah turuncu ve füme gri renk seçeneğiyle elektro marketler, katlı mağazalar ve Tefal Shop’larda sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT