Ruhu Besleyen Moda Anlayışıyla KNITSS Kış Seçkisi

Ruhu Besleyen Moda Anlayışıyla KNITSS Kış Seçkisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ruhu Besleyen Moda Anlayışıyla KNITSS Kış Seçkisi

Tarihler: 17 Kasım 2021 Çarşamba ~ 17 Ocak 2022 Pazartesi

Firma: KNITSS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2021 ~ Oca 17, 2022

Koleksiyonlarıyla her kadına doğallığını keşfettiği özgün bir stil sunan KNITSS, kış mevsimine fonksiyonel, renkli ve zamansız parçalarla stil katıyor.

Sürdürülebilir modanın öncü markası KNITSS, koleksiyonlarında yer alan triko tasarımlarla sade ama iddialı, zamansız stillere ilham veriyor. Kullanılan saf ve doğal materyallerle uzun yıllar boyunca ilk günkü kalitesini koruyan KNITSS ürünleri, farklı zevklere hitap eden seçenekler öneriyor.

Sezonun dingin renk birliktelikleri ile sadelik ve zerafeti bir arada sunan KNITSS koleksiyondaki geniş renk yelpazesi ile klasik ve zamansız izler taşıyor. Toprak tonlarından okyanus mavisine doğanın tüm renklerini barındıran KNITSS koleksiyonu dinamik bir tarzın anahtar parçalarını sunuyor. Desenleri ve turkuaz, yeşil, ekru, tarçın ve mor gibi renk alternatatifleriyle tasarlanan uzun hırkalar, pantolon-kazak takımlar, ceket ve dış giyim ürünleri rahatlığından ve konforundan ödün vermek istemeyenleri bekliyor ve günlük stilinde kendini sade ama şık, rahat ve özel hissetmek isteyen kadınların favorisi oluyor.

Yaşanabilir Bir Gelecek İçin Sürdürülebilir Moda mottosu ile hazırlanan koleksiyonlar, global ölçekte kabul gören Woolmark, Global Organic Textile Standard (GOTS), FSC,  Ecovero, Global Recycled Standart (GRS) gibi sertifikalar içeren dokularla üretilirken, koleksiyonda yer alan her bir parça birbiriyle kolayca kombinlenerek konforlu şıklığın formülünü oluşturuyor.

Çevreye duyarlı, doğal kaynakların korunmasını önemseyen KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için, tasarımdan üretime tüm süreçlerinde “Sustain the Fashion/Modayı Sürdür” felsefesini benimsiyor. Bugün, KNITSS koleksiyonlarının %70’ten fazlası ekolojik sertifikalı malzemelerden üretilmiş ürünlerden oluşuyor. KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını, %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.

Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek isteyen; hayatın akışında kendini keşfetme, kendine zaman ayırma ve kendi olma yolculuklarında kadınlara eşlik eden KNITSS tasarımları, markanın İstanbul Akmerkez AVM, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, Ankara Armada AVM mağazaları ve çok yeni açılan Mandarin Oriental Bosphorus butiğinde sizleri bekliyor. Dilerseniz yenilenen www.knitss.com online alışveriş sitesinden de evinizin konforunda KNITSS ürünlerine ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT