Saat&Saat Portföyünün Yeni Markası: Missoni

Saat&Saat Portföyünün Yeni Markası: Missoni

Alışveriş Alışveriş Rehberi Saat&Saat Portföyünün Yeni Markası: Missoni

Tarihler: 13 Nisan 2021 Salı ~ 13 Haziran 2021 Pazar

Firma: Saat&Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2021 ~ Haz 13, 2021

2020 yılında, koleksiyonlarına saat kategorisini de ekleyen Missoni’nin, Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Saat&Saat, marka portföyündeki birbirinden güçlü isimlere İtalyan bir moda yıldızını daha ekledi.

Tam çeyrek asırdır sektörde faaliyet gösteren ve 1994 yılından bu yana global markaların saat koleksiyonlarının Türkiye distribütörlüğünü yürüten Saat&Saat, yeni bir iş birliği yaparak portföyüne dünyaca ünlü bir ismi daha ekledi. 1953 yılından beri, İtalyan modasına yön veren ve 2020 yılında koleksiyonuna saat kategorisini de ekleyen Missoni’nin İsviçre üretimi saat modelleri, Saat&Saat’in online alışveriş sitesi ve mağazalarında satışa sunuldu.

Nisan 2021’den itibaren hem web hem de mağazalar üzerinden satışları başlayan Missoni ile olan iş birliğini, Saat&Saat Pazarlama Direktörü Ayşem Suner “Şirketimizin marka portföyünde yaklaşık 30 marka var. Saat ve takı kategorisinde, dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörüyüz. Bu yıl, portföyümüze, seçkin İtalyan moda markası Missoni de eklendi. Saat&Saat, Missoni ile yaptığımız iş birliği ile moda ve saat severlerin ilgi odağı olmaya devam edecek.” sözleriyle yorumladı.

Çağın dinamiklerine paralel olarak ürün ve pazarlama konsepti oluşturmayı ilke edinen Saat&Saat; her tarza uygun ve ikonik modeller tasarlayan Missoni ile moda severlerin yeniden dikkatini çekmeye hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT