Sağlık Kaynağı Nar ile Bakımlı Ciltler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sağlık Kaynağı Nar ile Bakımlı Ciltler

Tarihler: 28 Kasım 2012 Çarşamba ~ 28 Ocak 2013 Pazartesi

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2012 ~ Oca 28, 2013

Fonex, Doğal Meyve Özleri ve Shea Yağı içeren FONEX FRUITY BODY BUTTER nemlendirici krem serisi ile cilde özel bakım yapıyor. Serinin zengin formüllü çeşitlerinden biri de Greyfurt & Nar. Kremin içeriğindeki nar, vücut üzerinde olumlu etkileri sayesinde, cildi besleyerek sorunların giderilmesinde yardımcı oluyor.

Fonex Fruity Body Butter, dış etkenler nedeniyle yıpranan ellerinizi yumuşacık yapıp, cildinizi sağlıklı, canlı görünümüne kavuşturur. Ellerinizin zarafetini korurken, ışıltılı bir ciltle tüm bakışları üzerinizde toplamanızı sağlar. Üstelik meyve özlerinin mis gibi kokusu gün boyu ferahlık hissi verir.

Fonex nemlendirici krem serisi her cilt tipi için ideal ve tüm vücut için kullanılabilir. Gün boyu cildi nemli tutuyor, yumuşatır ve besler. Fonex Fruity ile her zaman bakımlı, sağlıklı, parlak, canlı bir cilde sahip olmanın mutluluğunu yaşatıyor…

Fonex Fruity Body Butter 75 ml’lik ambalajlarda tüketicilere sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT