Şampiyonlara Sıfır Faiz Desteği

Şampiyonlara Sıfır Faiz Desteği

Alışveriş Alışveriş Rehberi Şampiyonlara Sıfır Faiz Desteği

Tarihler: 11 Şubat 2019 Pazartesi ~ 11 Nisan 2019 Perşembe

Firma: Nissan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2019 ~ Nis 11, 2019

Japon otomotiv devi NISSAN, Mart ayı sonuna kadar sürecek KDV ve ÖTV indirimlerini Şubat ayında geçerli sıfır faiz avantajıyla destekliyor. Ayrıca NISSAN QASHQAI veya X-TRAIL satın alan bir kişi, 1 Haziran’da Madrid’de oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçına çift kişilik bilet kazanacak.

2018 yılında SUV segmentinde elde ettiği %19 pazar payı ile değişmeyen lideri olduğu SUV segmentindeki başarısının altını bir kez daha çizen NISSAN, Mart ayı sonuna kadar devam edecek KDV ve ÖTV indirimlerini, sıfır faiz kampanyasıyla desteklemeye devam ediyor.

QASHQAI, X-TRAIL, MICRA ve NAVARA modellerinde faiz oranını “%0” olarak belirleyen NISSAN, QASHQAI, X-TRAIL ve NAVARA’da 40 bin, MICRA’da ise 20 bin TL’ye varan kredi tutarları için 12 aya varan vade imkânı da sunuyor.

NISSAN'ın vazgeçilmez şehir otomobili otomatik vitesli MICRA’lar, hurda teşvikli 76 bin 320TL’den başlayan fiyatlarla sunulurken, otomatik vitesli NISSAN JUKE ise hurda teşviki ile 95 bin 900TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. NISSAN X-TRAIL’in 4X4 Skypack versiyonu, Şubat ayı boyunca 192 bin TL’lik avantajlı fiyatıyla sunuluyor. SUV Konforu, gücü ve taşıma kapasitesiyle dikkat çeken NISSAN’ın ödüllü pick-up’ı NAVARA ise, Şubat ayı boyunca 44 bin TL’ye varan fiyat avantajı ve 40 bin TL için 12 ay %0 faiz avantajı ile alıcılarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT