Scout Çocukları Mutlu Eder

Alışveriş Alışveriş Rehberi Scout Çocukları Mutlu Eder

Tarihler: 04 Ağustos 2014 Pazartesi ~ 04 Ekim 2014 Cumartesi

Firma: Scout

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2014 ~ Eki 4, 2014

Almanya’dan sonra Türkiye’de…

1975 yılından bugüne okul çantası üretimi için tıp ve bilim adamları ile birlikte çalışan Alman Scout okul çantası artık Türkiye’de. Hafifliği, S şeklinde ve optimize edilmiş genişlikte omuz askılarına sahip çantalar ile ağırlık tüm sırt bölgesine eşit şekilde dağılıyor. Floresanlı materyallerle hazırlanan Scout, gün ışığında yada az ışıklı ortamlarda görünürlük sağlayan ilk okul çantası. Kötü hava koşullarında özellikle trafikte, çocuğun erken ve uzaktan fark edilmesine destek olurken, aldığı ödüllerle de kendinden söz ettiriyor. 2014 yılı itibari ile koleksiyonuna kattığı Sunny Modeli ile de beğeneleri üzerine topluyor.

Sırt çantası, öğrencinin günlük yol arkadaşıdır. Dayanıklı, güvenli ve her türlü hava koşulunda kullanılabilmesi çocuklar için önemli bir özellik. Bunun yanında estetik olarak çocuğun duygularına hitap eden Scout ilköğrenim boyunca çocukların her zaman yanında.

Scout okul çantaları Sunny, Mega, Nano ve Buddy modelleri ile mağazalardaki yerini aldı. 2014 yılı itibari ile anaokulu serisini de hazırlayan marka ‘’ Scoutly’’ olarak tüm çocukların beğenisine sunuluyor. Anaokulu ve ilköğrenim için kullanım kolaylığı sağlayan çantalar istenirse 5’li yada 7’li set olarak da alınabiliyor. Kış ayları için hazırlanan özel şemsiyeleri ise görülmeye değer.

Alman Bağımsız Denetleme Kurumu ‘’ Stiftung Warentest’’ yeni bir okul çantası alımında özellikle güvenliğe dikkat edilmesini önermektedir. Bu nedenle okul çantası normlarını tümüyle yerine getiren ürünler tercih edilmedir. Scout Basic okul çantaları Alman Standartları Enstitüsünün ‘’DIN 58124’’ de belirlenen katı güvenlik ve kalite unsurlarını içeriyor.

En doğru tasarlanmış okul çantası bile yanlış taşındığında işe yaramaz…

Çocuklar yaşamlarının bu döneminde henüz yumuşak omurgaya sahip olduklarından tek taraflı taşıma tehlikeli eğriliklere neden olabilir. Bu nedenle tek taraflı taşınan tüm okul çantaları ilköğrenim çocukları için tehlikelidir. Bu durum spor ve günlük sırt çantaları için de geçerlidir. Çünkü, stabilize dış gövdesi olmayanlar çantalar, çanta içini ve çocuk sırtını koruyamaz.

Öğrenimin bir gereği olarak öğrenciler ev ve okul arasında kitaplarını, defterlerini ve birçok okul malzemelerini taşımak zorundadır. Sırtta taşınan bir okul çantası, tek taraflı olarak elde veya omuzda taşınan bir çantadan daha sağlıklıdır.

Scout okul çantaları farklı model ve genişlikte sunulmaktadır. Tüm modellerin sırt profili, hafif kontürlü ve havalandırma kanallarıyla üretilmektedir. Çantayı taşıyan çocuğun yaş ve vücut yapısından bağımsız olarak, Scout çantaları, çocuklara uyum sağlar.

Test Edilmiş Tasarım…

Ortopedist ve tasarımlar tarafından geliştirilmiş ve ilköğrenim çocuklarının ihtiyaçlarına göre uyarlanmıştır,
Alman Standartları Enstitüsü ‘’DIN 58124’’ de belirlenen katı güvenlik ve kalite normlarını içermektedir,
Alman Designer Derneği ‘’ Roter Punkt’’ tarasından verilen ‘’red dot’’ inovasyon ödülüne sahiptir,
Scout çantaları bağımsız denetleme kurumu ‘’ Stiftung Warentest’ tarafından yapılan denetlemelerde, daha önceki yıllarda olduğu gibi, alanında birinci olmuştur.

Tüm Scout Çantaları

Dayanıklı, sağlam, aşınma ve yırtılmalara karşı dirençli,
Su geçirmez iç kaplama, su çekmez düzey,
Cilde dost AZO-renkleri, cadmium, PCP, alerjik-boya maddeleri içermez,
3 yıl garanti veren tek okul çantası,
Çevre dostu, yüzde 100 geri dönüşümlü,
Fiziği destekleyen, nefes alan sırt destekleyiciye sahip,
Vücut tarama sistemi aracılığı ile yapılmış,
6-10 yaş aralığındaki çocukların sırt şekline uygun,
Scout ürünleri ‘’ The Global Compact’’ ilke ve değerleri doğrultusunda üretilmiştir.

Satış Noktaları:

Kanyon Alışveriş Merkezi İstanbul, Kentpark Alışveriş Merkezi Ankara, Trumpe Towers Alışveriş Merkezi İstanbul, Kids Mall Alışveriş Merkezi İzmir, Buyaka Alışveriş Merkezi İstanbul

Fiyatlar:

Tek çanta : 280 TL
Setler : 350 -400 TL arasında
www.scout-turkey.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT