Selena Baby Serisi ile Düşler Gerçeğe Dönüşüyor

Selena Baby Serisi ile Düşler Gerçeğe Dönüşüyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Selena Baby Serisi ile Düşler Gerçeğe Dönüşüyor

Tarihler: 18 Aralık 2017 Pazartesi ~ 18 Şubat 2018 Pazar

Firma: Çilek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2017 ~ Şub 18, 2018

Klasik tarzın beyazın masumiyetiyle buluştuğu Çilek’in Selena Baby serisi, bebeklere huzur içinde uyuyabilecekleri bir ortam sağlıyor. Bebekleri için konforu ve güvenliği bir arada tercih eden ebeveynler, kolay depolama alanına sahip Selena Baby serisi ile ufak alanlarda dahi büyük rahatlık yaşıyor.

Farklı yaşlara ve yaşam tarzlarına hitap eden ürünleriyle Çilek, miniklerin geceleri mışıl mışıl uyumaları için ürünler geliştirmeye devam ediyor. Klasik tarz baskılı tasarımı, beyaz eskitme görünümle taçlandıran Çilek’in Selena Baby serisi, anne adaylarını bebeklerini huzur içinde uyutabilecekleri bir ortamla buluşturuyor.

Bebeklerin eşyalarını daha kolay düzenlemeye yardımcı olan Selena Baby, çekmecelerin içerisinde bulunan bölümleriyle de bebeklerin eşyalarını daha kolay saklanmasına olanak veriyor. 3 kapılı dolabında kullanılan porselen kulplarla Selena Baby, ayrıntıya önem veren ailelerin tercihi olurken, dolap kapaklarındaki fren sistemi sayesinde de miniklerin sessiz bir ortamda uyumasını sağlıyor. Uygun fiyatla da göz dolduran Selena Baby ile Çilek, bebeklerin güvenliklerini aileleri kadar düşündüğünü bir kez daha kanıtlıyor ve duvara sabitleme aparatıyla miniklerin oda içinde rahatça dolaşmasına olanak tanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT