Sevgililere Özel Fark Yaratan Tasarımlar

Sevgililere Özel Fark Yaratan Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililere Özel Fark Yaratan Tasarımlar

Tarihler: 07 Şubat 2018 Çarşamba ~ 07 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: Levi’s®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2018 ~ Nis 7, 2018

İkonik denim markası Levi’s®, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü, çiftlere kendilerini en özel hissettirecek ürünleriyle karşılıyor. Levi’s®’ın vazgeçilmez ve zamansız ürünleri çiftlerle buluşuyor.

Levi’s®, bu Sevgililer Günü’nde de çiftler için en romantik hediye seçeneklerini sunuyor. Kadın koleksiyonunda klasikleşmiş ve modası asla geçmeyen skinny jeanler, stil ve konforu bir araya getiren Levi’s® 501® Skinny, 711 Skinny, 721 High Rise Skinny, 710 Super Skinny ve Mile High Super Skinny gibi pek çok sportif ve şık hediye alternatifleriyle denimseverleri karşılıyor.

Levi’s® mükemmel jean konusunda erkekleri de unutmuyor. Modern ve her vücut tipine uyan Tapered jeanler; 502™ Regular, 512™ Slim Taper, 541™ Athletic Fit ve 501®T çeşitleriyle yüksek konfor sunarak, tarz sahibi erkeklerin şıklıklarını tamamlayacak.

Çift olarak giyeceğiniz Levi’s® logolu kapüşonlularla yılın en romantik gününde birbirinizi tamamlayacaksınız. Uyumunu detaylarda göstermek isteyen çiftler ise, eğlenceli ve renkli bandanalarla kusursuz bir görünüm oluşturacak. Rahatlığınızdan ödün vermeyeceğiniz Levi’s® ikonik ürünlerle hem tarzınızı konuşturacak hem de aşkınızı yaşayacaksınız!

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT