Sevgilinize En Güzel Hediyeler HP’den

Sevgilinize En Güzel Hediyeler HP’den

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgilinize En Güzel Hediyeler HP’den

Tarihler: 21 Ocak 2016 Perşembe ~ 07 Şubat 2016 Pazar

Firma: HP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2016 ~ Şub 7, 2016

HP’nin aynı maliyetle iki kata kadar daha fazla baskı alma imkânı sunan HP Deskjet Ink Advantage serisi yazıcıları ve hem tablet hem de dizüstü özelliklerinie sahip yeni HP Pavilion x2 bilgisayarı, 14 Şubat Sevgililer Günü için uygun hediye seçenekleri olarak öne çıkıyor.

Verimlilik ve eğlence için tüketicilerin beklentilerine cevap veren HP Pavilion x2 dizüstü bilgisayar; çözünürlük, parlaklık ve kontrastı kapsayan ekran kalitesi, kişisel cihazlarında zengin medya içerikleri hazırlayan sevgilinizin işini kolaylaştırıyor. Tercihe bağlı olarak klavyesinden ayrı olarak da kullanılabilen 10,1 inç ekranlı Pavilion x2, ince ve hafif tasarımı, Intel işlemcisi, farklı depolama seçenekleri ve farklı renk seçenekleri ile dikkat çekiyor. Bu bilgisayar; Kar Beyazı, Günbatımı Kırmızısı ve Turbo Gümüş renk seçenekleri ile sevdiğiniz kişinin renk beğenisine de hitap ediyor.

Bilgisayarın ayrılabilen klavyesi, sürgüsüz manyetik bağlantısı sayesinde kolaylıkla takılıp çıkartılabiliyor bu sayede kullanıcılar, dilerlerse cihazlarını hareket halindeyken bile tablet bilgisayara dönüştürebiliyor, "stant modu" konumunda film izlerken "çadır modu" konumunda dokunmatik oyunlar oynayabiliyor.

10,1 inç ekranlı Pavilion x2’nin tavsiye edilen satış fiyatı 999TL ( KDV Dahil)

Sevgililer Günü kartınızı en güzel fotoğrafınızla hazırlayın
HP’nin sevgilinizi mutlu edecek bir diğer ürünü ise HP Deskjet Ink Advantage serisi yazıcı. Sevgilinizle 14 Şubat’ta çekeceğiniz fotoğraflarınızı, bu yazıcı ile birlikte gelen ücretsiz HP Photo Creations programıyla her zamankinden daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Yapacağınız kolaj, kart ve takvimleri HP Deskjet Ink Advantage yazıcılardan fotoğraf stüdyosu kalitesinde basıp 14 Şubat’ın ruhuna uygun bir zaman tüneli oluşturabilirsiniz.

HP Ink Advantage Yazıcı Serisi

HP DeskJet Ink Advantage 3835 All-in-One
HP DeskJet Ink Advantage 3835 All-in-one kullanıcılara, baskı maliyetlerini düşük tutup hem akıllı telefondan hem de tabletten baskı alma imkânı sunuyor. HP’nin en düşük maliyetli mürekkepli kartuşları ve basitleştirilmiş görevler çok yönlü, kolay kullanımlı ve faks özellikli bu all-in-one, uygun maliyetli baskı deneyimine destek verecek.

HP Deskjet Ink Advantage 3635 All-in-One
HP Deskjet Ink Advantage 3635 All-in-One yazıcı, kompakt ve alandan tasarruf sağlayan tasarımı sayesinde gerek evde gerekse hareket halinde uygun maliyetli ve kablosuz baskı, tarama ve kopyalama işlevlerini sunuyor. Kullanıcılar neredeyse her yerden akıllı telefonlarını, tabletlerini ya da internet bağlantılı PC’lerini kullanarak zahmetsiz mobil baskı deneyiminin keyfini yaşayabiliyorlar. Deskjet Ink Advantage 3635, düşük maliyetli Orijinal HP mürekkepli kartuşların sağladığı laboratuvar kalitesinde fotoğraflar ve lazer netliğinde belgelerin yanı sıra çok yönlü tarama ve kopyalama özellikleriyle kullanıcılar için tasarruflu ve ideal bir yol arkadaşı olacak.

HP Deskjet Ink Advantage 4535 All-in-One
Hem şık ve hem de alandan tasarruflu HP Deskjet Ink Advantage 4535 All-in-One, fotoğrafları, kreatif projeleri ve belgeleri yüksek baskı hızlarında ve düşük maliyetle basmak isteyenler için mükemmel bir seçim. Kullanıcılar akıllı telefon, tablet ve internet bağlantılı PC’den kablosuz olarak aldıkları baskıları HP Printer Control(2) uygulaması ile doğrudan bir mobil cihaza taratabiliyorlar.

HP Deskjet Ink Advantage 4675 All-in-One
Yeni HP Deskjet Ink Advantage 4675 All-in-One yazıcı kullanıcılara akıllı telefon ya da tabletlerinden kablosuz baskı alma esnekliğini sunuyor. Faks, ADF ve üretkenlik özelliklerine sahip yazıcı, düşük maliyetli Orijinal HP mürekkepli kartuşlarıyla laboratuvar kalitesinde fotoğraflar ve lazer netliğinde belgeler sunuyor. Kopyalama ve tarama özellikleri de cabası.

HP Deskjet Ink Advantage 5575 All-in-One
HP Deskjet Ink Advantage 5575 All-in-One, yalnızca beş dakika süren bir mobil yükleme ile kullanıcılarına akıllı telefonları ve tabletlerinden kablosuz baskı alma esnekliğini sunuyor. Projeler, hobiler, iş belgeleri için ideal bir yazıcı olan Ink Advantage 5575, hem kişisel hem de kurumsal amaçlar için kenarlıksız, laboratuvar kalitesinde fotoğraflar ve net belgeler sunuyor.

Fiyatlama ve erişim
• HP Deskjet Ink Advantage 3635 All-in-One 231 TL + KDV’den başlayan tavsiye edilen tüketici satış fiyatlarıyla MEMA ülkelerinde satışta
• HP DeskJet Ink Advantage 3835 All-in-One yazıcı 294 TL + KDV’den başlayan tavsiye edilen tüketici satış fiyatlarıyla satışta
• HP Deskjet Ink Advantage 4535 All-in-One 288 TL+ KDV’den başlayan tavsiye edilen tüketici satış fiyatlarıyla MEMA ülkelerinde satışta
• HP Deskjet Ink Advantage 4675 All-in-One 336 TL+ KDV’den başlayan tavsiye edilen tüketici satış fiyatlarıyla Ekim ayından itibaren MEMA ülkelerinde satışta olacak
• HP Deskjet Ink Advantage 5575 All-in-One 345 TL+ KDV’den başlayan tavsiye edilen tüketici satış fiyatlarıyla MEMA ülkelerinde satışta

Sevgililergünü2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT