Sevgiyi Anlatmanın En İyi yolu Logitech’te

Sevgiyi Anlatmanın En İyi yolu Logitech’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgiyi Anlatmanın En İyi yolu Logitech’te

Tarihler: 06 Şubat 2024 Salı ~ 06 Mayıs 2024 Pazartesi

Firma: Logitech

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2024 ~ May 6, 2024

Tasarımı güçlü ürünleriyle kullanıcılarının hayatına renkli bir dokunuş katan Logitech, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel renkli ve akıllı teknolojiye sahip alternatif hediye seçenekleri sunuyor. Klavye ve Mouse’dan oluşan Logitech Pebble 2 Koleksiyonu’nun 3 renk seçeneği birbirinden farklı karakterleri temsil ediyor. Bu yıl Logitech’te, sevdiklerini çok iyi tanıyan ve bunu kanıtlamak isteyen herkes için alışılmışın dışında bir hediye seçeneği bulunuyor.

Hem stil sahibi hem de zamana meydan okumaya çalışan sevdikleriniz için Pudra Pembe Pebble 2 Koleksiyonu
Logitech’in Pudra Pembe Pebble 2 Koleksiyonu, kendi tarzını her alanda yansıtmayı seven, modayı yakından takip eden bir yandan yeni stilleri kendisi belirleyen ve hızlı çalışmayı sevenleri temsil ediyor. Pudra pembe rengiyle stil sahibi, kişiselleştirilebilir kısayol tuşları ile zamana meydan okuyan Pebble 2 Koleksiyonu, hızlı çalışmayı seven ve modayı takip eden sevdiklerine hediye alacaklar için ideal bir seçim.

Tutku dolu sevdiklerinize Beyaz Pebble 2 Koleksiyonu
Beyaz Pebble 2 Koleksiyonu, tutkuyla çalışan, enerjisi yüksek ve hiç durmadan kendisini geliştirmeye zaman ayıranları temsil ediyor. Kullanıcılarına istediği zaman, istediği şekilde kesintisiz çalışma ve Easy-Switch Teknolojisi sayesinde üç cihaz arasında kolayca geçiş yapmaya olanak tanıyan Pebble 2 Koleksiyonu, tutkuyla çalışan sevdiklerine ne hediye alacağını düşünenler için tasarlandı.

Yalın tarz ve sessizliğe hayran sevdiklerinize Grafit Pebble 2 Koleksiyonu
Grafit Pebble 2 Koleksiyonu ise yalın bir zevke sahip, kendine özgü ve aynı zamanda özgür çalışma alanlarını seven kişileri temsil ediyor. Pebble 2 Koleksiyonu’nun sessiz yazmayı sağlayan Silent Touch teknolojisi, sevdiklerinin özgürce ve huzurla çalışmasını isteyenler için bir alternatif oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT