Sıcacık Montlar, Bere ve Botlar Decathlon'da

Sıcacık Montlar, Bere ve Botlar Decathlon'da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sıcacık Montlar, Bere ve Botlar Decathlon'da

Tarihler: 17 Aralık 2020 Perşembe ~ 17 Şubat 2021 Çarşamba

Firma: Decathlon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2020 ~ Şub 17, 2021

Eksi 15 dereceye kadar sıcak tutan su geçirmez kar ayakkabılarından, %100 UV korumalı kayak & snowborad gözlüklerine kadar spor tutkunlarının ihtiyacı olan her şey Decathlon'da! Soğuk kış günleri ve kış sporları için ihtiyacınız olan tüm ürünleri Decathlon.com.tr ve Decathlon mağazalarında bulabilirsiniz.

Sezon trendi renk ve desenlerde montlardan, sıcacık içliklere, sporcular tarafından geliştirilmiş tasarım ve teknoloji harikası snowboard ve kayaklardan her hava koşuluna uygun kayak gözlüklerine, rengarenk berelerden kasklara kadar soğuk kış günleri ve kış sporlarıyla ilgili siz ve sevdikleriniz için aradığınız tüm ürünler Decathlon’da.

Güvenlik ve konfor odaklı teknik ürünleriyle başlangıç-orta seviye ve deneyimli sporcular için geniş bir kış sporları ürün gamına sahip olan Decathlon’da, bu kış soğuktan çekinmeden spor yapabilmeniz için ihtiyacınız olan mont ve botlar, pistte yer tutuş sağlayan ve daha az düşmeniz için denge hatalarını tolere eden özel snowboardlar, güneşli ya da bulutlu havalarda %100 UV korumalı buğu önleyici gözlükler, rengarenk bere ve eldiven gibi tüm aksesuarları da bir arada bulabilirsiniz.

online alışveriş için: decathlon.com.tr">decathlon.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT