Şıklık ve Konforu Bir Arada Sunan Ayakkabı

Şıklık ve Konforu Bir Arada Sunan Ayakkabı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Şıklık ve Konforu Bir Arada Sunan Ayakkabı

Tarihler: 22 Kasım 2017 Çarşamba ~ 22 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2017 ~ Oca 22, 2018

Gözde renklerin ve farklı materyallerin bir arada kullanıldığı tasarımları erkeklerin beğenisine sunan Dockers by Gerli, Öğretmenler Günü için ideal hediye alternatifleri arasında başrol oynuyor. Günün büyük bir kısmını ayakta geçiren öğretmenlerin ayaklarında aradığı rahatlık ve konfor, Dockers by Gerli koleksiyonunda şekil buluyor.

Şehir şıklığının öncüsü sportif modelleri deri ve nubuk dokunuşlarla yeniden yorumlayan Dockers by Gerli, modern detaylarıyla harmanladığı 2017 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile gün boyu hareket halinde olan öğretmenler için konfor dolu alternatifler sunuyor. Kahverengi, siyah, füme ve lacivertin en soft tonlarını, sağlam bağcık ve kontrast renkli şerit detayları ile buluşturan Dockers by Gerli modelleri, öğretmenlerin tarzına tarz katıyor.

Canvas pantolonlar, gömlekler ve trikolarla kombinlendiğinde şık bir görüntü oluşturan Dockers By Gerli’nin Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan en konforlu ayakkabı modelleri, öğretmenlerin gardırobunda yer almayı bekliyor. Gündelik hayatında konfor ve tarzından ödün vermeyen öğretmenleri, gün boyu rahat ve şık adımlar bekliyor.

Dockers by Gerli’nin şıklık ve konforu bir arada sunan ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için FLO, In Street mağazalarına uğrayabilir ya da www.flo.com.tr/dockers sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT