Şimdi Serinleten Fiyatlar Moda

Şimdi Serinleten Fiyatlar Moda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Şimdi Serinleten Fiyatlar Moda

Tarihler: 04 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 04 Eylül 2018 Salı

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2018 ~ Eyl 4, 2018

En moda kampanya ulaşılabilir fiyatlar ile Koton’da gerçekleşiyor. Yaz sezonunun en çok ihtiyaç duyulan ürünleri farklı çeşit ve modelleriyle Koton Yaz Kampanyası’nda yer alıyor. ‘Şimdi serinleten fiyatlar moda, moda Koton’da’ mottosuyla başlatılan kampanyada yeni sezon ürünleri ulaşılabilir fiyatla mağazalarda yerini alıyor.

Pul detaylı, renkli ve baskılı tişörtlerin, farklı kesimlere sahip jean modellerin ve yüzlerce yaz tasarımının yer aldığı kampanya, 12.99 TL’den başlayan fiyatlarıyla sezon gardıroplarının yenilenme zamanı geldiğini işaret ediyor. 2018 İlkbahar-Yaz sezonunun en moda ürünlerinden, basic tasarımlarına kadar yüzlerce seçenek kampanyalı fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Koton Yaz Kampanyası, ulaşılabilir fiyatlarla sunduğu yüzlerce farklı model ve tasarım seçeneği ile tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da gerçekleşiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT