Skechers İle Erkeklerin de Ayakları Renkleniyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Skechers İle Erkeklerin de Ayakları Renkleniyor!

Tarihler: 11 Temmuz 2014 Cuma ~ 11 Eylül 2014 Perşembe

Firma: Skechers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2014 ~ Eyl 11, 2014

Amerika’nın en çok tercih edilen ayakkabı markalarından Skechers, özel teknolojilerle ürettiği modelleriyle ayaklara rahatlık ve konfor sunuyor. Skechers ile erkeklerin ayakları konforundan ödün vermeden modaya ayak uyduruyor. Memory Foam, GoWalk 2 ve GoRun 3 serileriyle ayaklar hem renklensin hem de nefes alan rahatlığın keyfini sürsün!

Amerika’nın en çok tercih edilen ayakkabı markalarından Skechers, teknoloji ve konforu bir araya getiren modelleriyle rahatlığı ayaklarla buluşturuyor. Skechers’ın ayakları dinlendirecek Memory Foam ve GoRun3 serilerinin renkli modelleriyle erkekler de artık modaya ayak uyduruyor. Skechers’ın Memory Foam ve GoRun3 modelleriyle erkekler ayaklarında ayakkabı yokmuş hissi ile yumuşacık bir tabana basacak; rahatlığın ve konforun keyfini sürecek, renklerin büyüsüne kapılacak.

Günlük hayatta da mudavimleri tarafından tercih edilen Skechers’lar rahatlığı, hafifliği ve konforuyla ön plana çıkıyor. Özel bir plastik materyalden üretilen Memory Foam tabanlı Skechers ayakkabılar, rahatlık, konfor, yumuşaklık ve hafiflik hislerinin hepsini bir arada sunuyor. Skechers Memory Foam ayakkabılar pamukların üzerinde yürüyormuş hissini veriyor. GOrun3 serisi ise 4 yana esneyebilen özel üst materyali, ayağın nefes almasına her zamankinden daha çok yardım ederken, ön kısmındaki özel alanı da ayak parmaklarının daha rahat hareket etmesine olanak tanıyor. Her zamanki gibi hafif ve esnek olan GOrun 3, profesyonel koşu için mükemmel bir geçiş ayakkabısı olmanın yanı sıra günlük kullanımda da ekstra rahatlık ve konfor sunuyor.

Skechers’ın en zengin ürün çeşidi Skechers Suadiye mağazasında bulunuyor. Boyner, YKM, Intersport ve Ayakkabı Dünyası gibi büyük perakende noktalarından ve morhipo.com, zizigo.com gibi alışveriş sitelerinden de Skechers ürünlerine ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT