Skechers, Konforlu Giyim Alışkanlıklarını En Üst Seviyeye Çıkardı

Skechers, Konforlu Giyim Alışkanlıklarını En Üst Seviyeye Çıkardı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Skechers, Konforlu Giyim Alışkanlıklarını En Üst Seviyeye Çıkardı

Tarihler: 20 Şubat 2024 Salı ~ 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Firma: Skechers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2024 ~ May 20, 2024

Konfor teknolojileriyle hayatın her adımına eşlik eden Skechers, son yıllarda günlük giyim alışkanlıkları arasında önemli bir yer edinen konfor arayışını daha iyi karşılayabilmek için ARGE çalışmalarını bu teknolojilere yoğunlaştırdı.

Araştırmalardaki en dikkat çeken sonuç ise atletik kıyafetlerin günlük yaşamdan parçalarla kombinlenmesiyle oluşan “Athleisure” akımı oldu.

Türkiye’nin her bölgesindeki mağazaları ve e-ticaret kanalları ile konforlu giyimi tercih edenlerin vazgeçilmezi haline gelen Skechers, konforlu giyim trendlerini inceledi. Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan "athleisure" trendi, günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası olarak dikkat çeken bir akım haline gelirken, şehir hayatının dinamik ve hızlı temposunda rahatlık arayışı konforlu giyim tercihlerinde ön plana çıktı. Ayrıca günlük hayatın bir parçası olan yürüyüşler için özel olarak tasarlanan spor ayakkabı ve kıyafetler tüketiciler için yeni bir konfor alanı oluşturdu.

Moda Trendlerini Takip Ederken Öncelik “Rahatlık”
Moda dünyasının dinamik atmosferinde trendlere ayak uydurmak, çoğunlukla şıklık ve tarz üzerine odaklanmayla gerçekleşirken günümüz moda anlayışında belirgin bir değişim söz konusu. Artık rahatlık bir “öncelik”. Rahatlık, giyim tercihlerinde belirleyici bir faktör haline gelirken, bu değişim sadece evde geçirilen zamanın artmasıyla değil, aynı zamanda modern yaşamın hızlı temposuyla da doğrudan bağlantılı. Günümüzde, hızla değişen yaşam tarzları ve yoğun tempolu günler, insanları rahatlık ve şıklığı bir arada aramaya yönlendiriyor. İşte tam da bu noktada, Skechers Comfort Technology devreye giriyor ve gündelik şıklığı kalıcı konforla birleştirerek adeta bir formül sunuyor.

7'den 70'e Herkes Konfor Arayışında
7'den 70'e herkes, yaşamın karmaşasında kendi özel konforunu arıyor. Türkiye'de spor giyim pazarındaki yönelim genellikle erkek kategorilerine doğru olsa da son zamanlarda kadın koleksiyonları da önemli bir ticaret hacmi oluşturuyor. Kadınların spor giyim dünyasındaki etkisi her geçen gün artarken, özellikle Skechers’ın tekstil modellerinde öne çıkan soft touch kumaşları kadın spor giyim koleksiyonlarında en çok aranan yumuşak dokuyu sunuyor. Ayakkabı gruplarında ise kadınların en çok tercih ettiği D’Lites ve Stamina koleksiyonlarında yer alan pastel tonlardaki ve yüksek tabanlı tasarımlar ön plana çıkıyor.

Sportif stilin ferah duruşunu sergileyen erkek giyim koleksiyonunda da micro kumaşlar her harekette hafifliği arayanların tercih sebebi oluyor. Ayakkabı koleksiyonunda da önemli konfor teknolojileri ön plana çıkıyor. Hem kolay giyilebilir tasarımlarıyla pratik kullanım sağlarken, hem de ayakları destekleyerek konforlu bir gün geçirmeyi mümkün kılan Skechers Hands Free Slip-ins ve Arch Fit modelleri günün yoğun koşuşturmasına çözüm arayanların ilk tercihi oluyor. Tek hamleyle eğilmeden giyilebilen ve pratik bir kullanım sunan Skechers Hands Free Slip-ins ve ayak kemerini desteklemek, tabanda oluşan darbenin ayağa eşit şekilde yayılmasını sağlamak amacıyla ayak sağlığı uzmanları tarafından onaylı Arch Fit modelleri, Skechers konfor teknolojilerinin en belirgin yansımaları olarak kendini gösteriyor. Ayrıca pek çok Skechers modelinde bulunan Air-Cooled Memory Foam iç taban özelliği ile ayakkabıların sağladığı rahatlık en üst seviyeye taşınıyor.

Çocuklar için ışıklı ve tematik tasarımlar popülerliğini korurken kız çocuklarında pembe, gümüş ve turkuaz renkleri; erkek çocuklarında ise mavi, kırmızı ve siyah tonları en çok tercih edilen renk paletini oluşturuyor.

Modern Yaşamın İhtiyaçlarına Çözüm: Yürüyüş Modası
Modern yaşamın hızlı tempolu ve yoğun talepleriyle en sağlıklı şekilde başa çıkmak için yürüyüş, şehir hayatının vazgeçilmez bir çözümü haline geliyor. Günümüzde insanlar sadece aktif bir yaşam tarzını benimsemekle kalmayıp aynı zamanda şıklığı ve konforu bir arada arıyorlar. Şehirdeki koşturmacada yorgun düşen adımlar, yürüyüş modasının özgün tasarımları ve modern malzemelerle desteklenerek enerji ve stil kazanıyor. Yürüyüş modası, yaşam tarzının bir parçası olacak şekilde, modern hayatın ihtiyaçlarına da pratik bir çözüm sunuyor. Skechers Comfort Technology, ayakkabıların DNA'sına işlenmiş bir özgürlük manifestosu. Bu teknoloji, her adıma rahatlıktan esinlenerek anlam katan yürüyüş deneyimini zirveye taşıyor. Skechers’ın tasarımlarındaki modern çizgiler, renk seçenekleri ve özgün detaylar, gündelik yaşamın dinamiklerine uyum sağlayan görünümleri de beraberinde getiriyor.

Her adımda rahatlığı hissettiren Skechers, yaşamın her anına rahatça uyum sağlayabilen ayakkabı ve spor giyim koleksiyonu ile tanışmak isteyenleri Skechers mağazaları ve skechers.com.tr’ye bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT