So CHIC…'ten Anneler Günü’ne Özel Koleksiyon

So CHIC…'ten Anneler Günü’ne Özel Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi So CHIC…'ten Anneler Günü’ne Özel Koleksiyon

Tarihler: 07 Mayıs 2019 Salı ~ 07 Temmuz 2019 Pazar

Firma: So CHIC…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2019 ~ Tem 7, 2019

Özel günlerin vazgeçilmez takı markası So CHIC…, Anneler Günü’ne özel olarak tasarladığı benzersiz koleksiyonunda, birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. Melek figürlerinin narin çiçeklerle birleştiği özgün parçalar, saflığı ve zarafeti simgeliyor.

Doğanın büyülü imgelerini kadının teninde gerçeğe dönüştüren So CHIC…, Anneler Günü’ne özel olarak tasarladığı koleksiyonunda, birbirinden değerli hediye seçeneklerini bir arada sunuyor. Işığın ve gücün mistik simgesi olan melek figürü ve doğanın anlamlı çiçekleri, güzelliğin ve zarafetin sembolü annelerimiz için bir araya gelerek eşsiz tasarımlarla buluşuyor.

Yaşamın her alanında kullanılabilecek modern parçalarda yer alan natürel motifler, koruyucu meleğimiz annelerimizin gücüyle ön plana çıkıyor. Papatyanın şefkatinden yasemin çiçeğinin sabrına, lilyumun zarafetinden minenin fedakarlığına uzanan ışıltılı modeller, her tarza uygun hediye seçenekleriyle aksesuar tutkunlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT