Soğuk havalarda çocukların gözdesi

Soğuk havalarda çocukların gözdesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Soğuk havalarda çocukların gözdesi

Tarihler: 12 Kasım 2019 Salı ~ 12 Ocak 2020 Pazar

Firma: Kinetix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2019 ~ Oca 12, 2020

Kış mevsiminin vazgeçilmezi botlar, Kinetix ile çocukların ayaklarını yumuşacık sarıyor. Soğuk havalarda çocuklarının ayaklarını sıcak tutacak bot arayışında olan ebeveynler, Kinetix’in yeni sezon bot koleksiyonuna göz atabilir!

Hareketli yaşamı odağına alarak koleksiyonlar hazırlayan Kinetix, enerjik çocukların hareketlerine özgürlük katıyor. Kinetix kürk detaylı botlar, içi tamamen yumuşak tüy ile kaplanıyor, rahat tabanıyla ayaklara konfor sağlıyor. Renk çeşitliliğiyle dikkat çeken koleksiyon, deri modeller ve sevimli detaylarla çocukların dünyasına renk katıyor. Metal toka, zımba, nakış işleme gibi aksesuarların eşlik ettiği bot koleksiyonu; hem erkek hem de kız çocuklarını hayallerindeki modellerle buluşturuyor. Kız çocuk koleksiyonunda pembe, mor, narçiçeği, bordo renkleri öne çıkıyor. Erkek çocuk botlarında ise taba, kahverengi, lacivert ve gri tonları başrolde… İçi kürklü modeller, kış aylarında çocukların ayaklarını sıcacık tutarak rahat ve sağlam adımlar atmalarını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT