Sokak Partilerin Yıldızı Olun!

Sokak Partilerin Yıldızı Olun!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sokak Partilerin Yıldızı Olun!

Tarihler: 07 Mart 2018 Çarşamba ~ 07 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: Levi’s®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2018 ~ May 7, 2018

İkonik marka Levi’s®, 2018 Kadın İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda hiphop müziğinden ilham alarak hazırladığı ürünlerini, Pi Artworks Karaköy’de gerçekleştirdiği lansmanla modaseverlerin beğenisine sundu.

Levi’s®’ın 2018 İlkbahar/Yaz sezon lansmanında tanıtılan ürünler, markanın zamansız şıklığını yansıtırken aynı zamanda hiphop tarzının en havalı çağlarını, denim üzerinde son moda parlak renkleri ve vahşi baskıları kullanarak günümüze taşıyor. Müzik zevkiniz ne olursa olsun bu sezon modasının yeni adı “Sokak Partisi” olacak. Bu sokak partisi modası ile 80’lerin ve 90’ların korkusuz, gözüpek ve parlak stili geri dönecek.

Levi’s®’ın Tasarım Ekibi Başkanı Jonathan Cheung; “Sokak stilinin moda üzerinde çok büyük bir etkisi var. Moda ve müzik kültürünü ileri taşıyan yeni bir jenerasyon geliyor. New York ve Bronx’taki hip-hop sokak stilini inceledik ve bu koleksiyonumuzda 80’lerin ve 90’ların retro tarzını yansıttık” dedi.

Levi’s® ile canlanmaya başlayan 80’lerin ve 90’ların sokak trendi, kadın koleksiyonunda rengarenk ilkbahar çiçekleri baskısı ve feminen görünümlü nakış detaylarla kendini gösteriyor. Kışın koyu renk görmeye alıştığımız skinny jeanler ise ilkbaharın renkleriyle sezona tazelik getiriyor.

Festivallerin olmazsa olmaz parçalarından klasik tişörtler, kolsuz bluzlar ve şortlar yerlerini yüksek bel şortlar, grafik desenli tişörtler ve mini tulumlara bırakarak kalabalıkta tarzınızla öne çıkmanızı sağlayacak. Levi’s® bu cıvıl cıvıl koleksiyonda büyük kalıplı parçaları yumuşak, yıkanmış denimlerle bir arada sunarak, 90’ların en çok sevilen asi görünümünü geri getiriyor. Baggy koleksiyonu ise her zamanki gibi seksi sokak şıklığını vaad ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT