Sokak Stilini Basketbolla Buluşturan Tasarım: Reebok Shaq Attaq!

Sokak Stilini Basketbolla Buluşturan Tasarım: Reebok Shaq Attaq!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sokak Stilini Basketbolla Buluşturan Tasarım: Reebok Shaq Attaq!

Tarihler: 08 Mart 2024 Cuma ~ 08 Haziran 2024 Cumartesi

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2024 ~ Haz 8, 2024

Geçmişten günümüze klasikleşmiş tarzıyla öne çıkan Reebok, cesur adımlar için tasarlanan birçok model alternatifini beylerin beğenisine sunuyor.

Basketbol kültüründen ilham alınarak tasarlanan koleksiyon, NBA’in efsanevi oyuncularının da bir numaralı tercihi oluyor! Hem basketbol aktivitelerinin hem de diğer tüm sportif aktivitelerin en dinamik eşlikçisi olacak modeller Reebok koleksiyonunda göz dolduruyor.

Cesur adımlar için tasarlanan Shaq Attaq, günlük kullanımda basketbol stilini öne çıkarmak isteyen NBA tutkunlarının favorisi olmaya aday. Ayakkabıya entegre edilen Pump teknolojisi ise enerji geri dönüşümü sağlayarak ekstra konfor sunuyor. Beyaz ve siyah rengin öne çıktığı modelleri renkli şeritler süslüyor. Hem basketbol oynarken hem de günlük hayatta tercih edebileceğiniz modeller Reebok’ta sizleri bekliyor!

Reebok’un basketbol ayakkabısı modellerini incelemek isterseniz Reebok mağazalarına uğrayabilir ya da www.reebok.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT