Starbucks’ta Yeniden Yeni Yıl Heyecanı

Starbucks’ta Yeniden Yeni Yıl Heyecanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Starbucks’ta Yeniden Yeni Yıl Heyecanı

Tarihler: 19 Kasım 2018 Pazartesi ~ 19 Ocak 2019 Cumartesi

Firma: Starbucks

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2018 ~ Oca 19, 2019

Starbucks, kahve severlerin yılbaşı heyecanına her yıl yeni hediye alternatifleri ile ortak olmaya devam ediyor. Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte Starbucks’ın her sene merakla beklenen yılbaşına özgü ürünleri de mağazalarda 13 Kasım'da yerini alıyor. Sınırlı sayıda üretilen yılbaşı serisi, yeni yılın coşkulu renklerini ve motiflerini taşıyor. Ayrıca Starbucks’ın geleneksel yeni yıl lezzeti Christmas Blend sadece yılbaşı dönemine özel olarak Starbucks mağazalarında misafirlerine sunuluyor.

Sadece yeni yıl döneminde sınırlı süre sunulan, kahve severlerin tüm yıl boyunca bekledikleri Starbucks’ın yılbaşı temalı kahve bardakları, kupaları ve termosları tüm çeşitleri ve yepyeni tasarımlarıyla keyifli birer hediye alternatifi olarak sizi ve sevdiklerinizi bekliyor. Starbuck’ta geleneksel yeni yıl lezzetlerinin tadını çıkarırken yeni yıla özel ürünlerle de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Starbucks misafirlerinin yeni yıl dönemini iple çekmelerine neden olan Christmas Blend ise Latin Amerika kahvelerinin canlılığını, Asya/Pasifik kahvelerinin yumuşaklığını ve nadir bulunan, yıllandırılmış Endonezya kahve çekirdeklerinin baharatlı tatlarını içeren çok özel bir harman. Sadece yılbaşı dönemlerinde kahve tutkunlarıyla buluşan Christmas Blend, Starbucks’ın kahve bilgisi ve tutkusunu, farklı çekirdekleri harmanlamadaki ustalığını gözler önüne seriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT