Stil Sahibi Erkeklere Özel Şehir Hikayeleri Mudo Yeni Yılında

Stil Sahibi Erkeklere Özel Şehir Hikayeleri Mudo Yeni Yılında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Stil Sahibi Erkeklere Özel Şehir Hikayeleri Mudo Yeni Yılında

Tarihler: 07 Aralık 2016 Çarşamba ~ 07 Şubat 2017 Salı

Firma: Mudo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2016 ~ Şub 7, 2017

Erkek modasına yön veren MUDO, şehir hayatının dinamiklerini hayatının her anında yaşayan stil sahibi erkeklere özel bir koleksiyonla sesleniyor.

#backtoMUDO konseptiyle hazırlanan ve modanın en iyi fiyata sunulduğu kış koleksiyonu, şehir hayatının yoğunluğunda tarzından ödün vermeyen özgür erkek hikayeleri anlatıyor.

Yeni yıl stilini tamamlayacak özel parçalarla, gündüzden geceye kendini stiliyle ifade eden erkeklere iddialı tasarımlar sunuyor.

Arts and Crafts vintage tarzı benimseyen ve romantizmi elden bırakmayan bir şehir erkeğini temsil ediyor. Retro ve pastel renklerde parçaların kullanıldığı bu hikayede balıksırtı, kazayağı desenli kazaklar, toprak tonları pantolon ve gömlekler görülüyor. City Edit iş hayatında takım elbise tercih etmeyen smart-casual giyim tarzından hoşlanan profesyonellere hitap ediyor. Şık ceket pantolon kombinlerine lacivert ve gri tonların yanısıra bordo ve yeşil tonlar da kazak ve gömlekler eşlik ediyor. Denim ve chino pantalonlar, geometrik baskılı ve balıkçı kazaklar ile ekose gömlekler bu hikayenin dikkat çeken parçalarını oluşturuyor. Slash Generation, monokrom tonların ve özellikle siyahın yoğun kullanıldığı, kuru kafalar, motor ve motorcu figürleri, soyut kolaj ve baskılarla asi ama çekici bir hava yaratıyor. Siyahlar beyaz ve kırmızılarla bir arada kullanılıyor.

Off-duty görünümünü her zaman önemseyen ama rahatlığından da ödün vermeyen güncel moda trendlerine sıkı sıkıya bağlı şehirli erkeğe hitap ediyor. Jogger pantolonlar, bomber ceketler, oversize sweatshirt ve t-shirtlerin bulunduğu bu hikaye slogan ve artworklerle hareketleniyor. Haki, siyah, petrol, mürdüm, vizon çokça kullanılıyor.

Modern hayatın içerisinde stili yaşatan Mudo Sonbahar Kış 2016/17 erkek koleksiyonu ayakkabı, süet ve deri botlar, sırt ve omuz çantaları, bere, kaşkol ve şapkalarla tamamlanıyor.

Stil sahibi erkeklere özel şehir hikayeleri MUDO yeni yılında sizleri bekliyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT