Sunkiss Renk Açıcı Jel

Sunkiss Renk Açıcı Jel

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sunkiss Renk Açıcı Jel

Tarihler: 04 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 04 Eylül 2018 Salı

Firma: Loreal Paris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2018 ~ Eyl 4, 2018

L’Oréal Paris Sunkiss Jel ve Sprey, saç renginizi aşamalı olarak açarken amonyaksız, hoş kokulu formülü ile besleyici içeriği saçlarınızı yumuşacık yapar! Doğal güneş ışığı etkisi ile koyu kahverengiden sarıya tüm saç renklerini her kullanımda aşamalı olarak açan Sunkiss ile saç renginizin kontrolü tamamen sizde!

L’Oréal Paris’in Sunkiss Renk Açıcı Jel, kahverengiden sarıya tüm saç renklerini her kullanımda aşamalı bir şekilde açar. Jel yapısı sayesinde ıslak ya da kuru saça uygulaması çok kolay. Sunkiss Jel’i uyguladıktan sonra kurutma makinası ya da güneş yardımı ile kurutmak yeterli! L’Oréal Paris Sunkiss Tropical Renk Açıcı Sprey koyu kahverengiden sarıya tüm saç renklerini her kullanımda aşamalı bir şekilde açar. Sprey formatı ile hızlı ve kolay uygulama sağlayan Sunkiss Tropical saça uygulandıktan sonra ellerle saçı dağıtarak denizden yeni çıkmış gibi doğal ve dağınık saç görünümüne kavuşturur!

Doğal ve ışıltılı bir saç rengine ulaşmak isteyen herkes, yazın vazgeçilmezi haline gelen Sunkiss Renk Açıcı Jel ya da Sprey’i, ister tüm saçına ister modası geçmeyen ombre etkisini yaratmak için saç uçlarına ya da açılması istenen saç tutamına kolayca uygulayabilir. Yazın ışıltısını saçlarına taşımak isteyenler, kuru ya da nemli saçlarına istedikleri miktarda Sunkiss Renk Açıcı Jel ya da Sprey’i uygulayarak durulama gerektirmeden istedikleri görünüme kolaylıkla ulaşabilirler!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT