Sunset” ve “Metallic ile Göz Alıcı Bakışlar!

Sunset” ve “Metallic ile Göz Alıcı Bakışlar!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sunset” ve “Metallic ile Göz Alıcı Bakışlar!

Tarihler: 21 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 21 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2018 ~ Tem 21, 2018

En çekici göz makyajına imza atman için Flormar’ın iki yeni paleti “Sunset” ve “Metallic” yoğun pigmentli ve kalıcı on farklı tondan oluşan renkleri ile bu yaz makyaj çantanın vazgeçilmezi olacak. Göz makyajınla dikkatleri üzerine çekerken birbirinden farklı görünümler yaratmanı sağlayacak “Sunset” ve “Metallic” far paletleri ile en trend renkleri tüm bakışlar senin üzerinde olacak.

“Sunset” paletin gün batımı renklerindeki sıcak tonları doğal makyaj görünümleri için mükemmel bir seçim oluştururken, “Metallic” paletin ışıltılı tonları dikkatleri üzerine çekmek istediğin iddialı göz makyajlarında en güvendiğin palet olacak.

“Sunset” ve “Metallic” far paletleri; ince ve kremsi yapıları, yoğun pigmentli yarı mat ve sedefli aynı zamanda da kalıcı olan dokuları ile bakışlarına anlam katmak için bu yaz hep yanında!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT