Tam Bir Sanat Eseri Lounge Salon Takımı

Tam Bir Sanat Eseri Lounge Salon Takımı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tam Bir Sanat Eseri Lounge Salon Takımı

Tarihler: 07 Mart 2018 Çarşamba ~ 07 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: Doğtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2018 ~ May 7, 2018

Modern hatları ve özel kapitone işçiliğiyle dikkat çeken Lounge, sezonun modern lüks trendinin göz alıcı örneklerinden birini sunuyor.

“Chester” denince aklımıza, çoğunlukla resmi ve maskülen stil kodlarını barındıran bir dekoratif görünüm geliyor. Her daim güncelin peşinde olan Doğtaş tasarımcılarıysa, bu ikonik parçanın yeni sürümü LoungeSalon Takımı’nı sizlerle tanıştırıyor. Deri, Chester’ın alışılmış materyali olabilir. Ancak; stil sınırlarının esnetildiği LoungeSalon Takımı’nda deri görünümlü kumaşa, dokunulası bir bitiş kazandırılıyor. Chester’da alışkın olduğumuz klasik kahverengidense trend renkler kullanılıyor. Yeninin gücü, “cool” bir duruşa hayat veriyor.

Sezonun en yenilikçi koltuk takımlarından biri olan Lounge, üçlü koltuk, ikili koltuk ve berjerden oluşuyor. Sırt ve kollardaki kapitone dikiş uygulaması, takımın vurucu yanlarından bir tanesi. Uzun ahşap ayakları, tercihinize göre ekru ya da ceviz ağacı renginde uygulanabiliyor. Bu modern görünümün tamamlayıcısı deri görünümlü kumaş, sayısız renk alternatifiyle tarzınıza adapte olmayı bekliyor. Ekstra konforlu oturumsa, LoungeSalon Takımı’na neden sahip olmanız gerektiği sorusuna verilen bir diğer cevap.

Dinamiklerin hızla değiştiği yeni nesil dünyada tarz, kimliğin ifadesi konumunda. Bazen yalnızca tarzımız, güçlü bir auraya sahip olmamızı sağlıyor. Klasiğe boyut atlatan LoungeSalon Takımı, böylesine sağlam bir mizaca sahip olmak isteyenleri Doğtaş’a çağırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT