Tasarımı ile Fark Yaratan Kablosuz Şarj

Tasarımı ile Fark Yaratan Kablosuz Şarj

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tasarımı ile Fark Yaratan Kablosuz Şarj

Tarihler: 15 Kasım 2017 Çarşamba ~ 15 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2017 ~ Oca 15, 2018

Samsung’un Türkiye’de piyasaya sunduğu mobil aksesuarlar, çarpıcı tasarımları ve kullanım kolaylıkları ile dikkat çekiyor. Şıklık, rahatlık ve performans özellikleriyle öne çıkan bu özel ürünler, kullanıcıların mobil deneyimini zenginleştiriyor. Samsung'un ikonik dairesel kablosuz şarj cihazı Wireless Charger yeni ve inovatif tasarımı ile fark yaratıyor.

Cihaz kullanıcının ihtiyaçlarına bağlı olarak hem şarj pedi hem de stand olarak kullanılabiliyor. Siyah ve gold renk seçenekleri bulunan Samsung Wireless Charger modern ve çok yönlü tasarımıyla tüm ev veya işyerlerinde mükemmel bir uyum yaratıyor. Cihazı ofiste, oturma odasında veya evin herhangi bir alanında dekoratif bir unsur olarak kullanabilirsiniz.

Samsung’un kablosuz şarj cihazlarının son jenerasyonu stand olarak konumlandırıldığında, şarjı kesintiye uğramaksızın kullanıcıların telefonlarıyla etkileşime girmelerini sağlıyor.

Cihazı standdan pede çevirmek oldukça kolay ve rahat taşınabilmesi için kolay bir şekilde katlanabiliyor. Dahası, yumuşak hatları, seçkin ve deri benzeri malzemeleri, cihazı ofiste, oturma odasında veya komodinde kullanmak için aynı derecede uygun hale getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT