Tatpare’den Yeni Bir Tat

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tatpare’den Yeni Bir Tat

Tarihler: 29 Kasım 2012 Perşembe ~ 29 Ocak 2013 Salı

Firma: Saray

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2012 ~ Oca 29, 2013

Gıda sektörünün önde gelen markalarından Saray’dan yeni bir tat daha. Tatpare’nin 160 gram ambalajlarda sunulan üzümlü, karışık meyveli, kakaolu mozaikten sonra kakaolu çeşidini de çıkaran Saray, tüketiciler tarafından çok beğenildi.

Gıda sektörünün ilk üç markası arasında yer alan Saray’dan yeni bir tat daha. Pazarda 400’den fazla ürün çeşidi ile yer alan ve her geçen gün ürün çeşidini zenginleştiren Saray, Tatpare markası ile baton keklerde yeni bir tat olan kakaolu ürününü tüketicilerin beğenisine sundu.

Üzümlü, karışık meyveli, kakaolu mozaik çeşitlerine yeni olarak kakaoluyu da ekleyen Tatpare’nin, yeni çeşidi ile çay ve kahve saatlerinde tüketicilerin vazgeçemeyeceği ürünler arasında yerini alacağı belirtiliyor.

Saray Holding’in pazarlama şirketlerinden Trend Emtia Dağıtım ve Gıda Pazarlama AŞ Genel Müdürü Nedret Özel, “Tüketicilerimizin ürünlerimizden keyif almasını ve güvenle tüketmesini sağlama anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yenilikçi, farklı ürünlerle hizmet sunma konusunda öncü olma ilkemiz doğrultusunda tüketicilerimize yeni ürünler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT