Tchibo'dan Katlanabilir Yemek Kabı

Tchibo'dan Katlanabilir Yemek Kabı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo'dan Katlanabilir Yemek Kabı

Tarihler: 05 Mart 2019 Salı ~ 05 Mayıs 2019 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2019 ~ May 5, 2019

Tchibo, fonksiyonel ürünlerle hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Tchibo’nun Katlanabilen Yemek Kabı ile yolculukta veya farklı zamanlarda düzenli yemek taşımak problem olmaktan çıkıyor. Kabın, üç farklı ebattaki bölmesinde farklı yiyecekler yerini alıyor ve birbirlerine karışmıyor. Kullanıldıktan sonra düz şekilde katlanabilen yemek kabı, az yer kaplayarak kolay bir şekilde saklanabiliyor.

Yeni mutfak koleksiyonunda birbirinden kaliteli ve pratik yardımcılar sunan Tchibo'nun, keyifle kullanılan ürünleri arasından Katlanabilen Yemek Kabı dikkat çekiyor.

Tchibo Katlanabilen Yemek Kabı'nın üç farklı ebattaki bölmesinde aynı anda farklı yiyecekler birbirine karışmadan taşınabiliyor. Klipsli kilitleri, yemek kabının kolay açılmasını ve kapanmasını sağlıyor. Tchibo Katlanabilen Yemek Kabı, yiyecekleri taşımanın yanı sıra saklamak, ısıtmak ve dondurmak için de kullanılabiliyor. Fonksiyonel özelliği sayesinde kullanılmadığı zaman ürün katlanabiliyor ve yer tasarrufu sağlayarak saklanabiliyor. Yemek kabı ile birlikte sunulan çatal-kaşık kombinasyonu, kapağın üst kısmındaki küçük bir bölmede muhafaza ediliyor. Tchibo'nun yeni mutfak koleksiyonunda ayrıca benzer özellikler taşıyan Katlanabilen 2’li Saklama Kabı da yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT