Tchibo'dan Mutfakta Pratik Çözümler

Tchibo'dan Mutfakta Pratik Çözümler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo'dan Mutfakta Pratik Çözümler

Tarihler: 25 Şubat 2019 Pazartesi ~ 25 Nisan 2019 Perşembe

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2019 ~ Nis 25, 2019

Tchibo sizi yılın bu ilk aylarında, mutfaklarınızı yenilemeye davet ediyor. Seramik kaplamalı dökme alüminyum tavalar, her döneme hitap eden emaye ürünler, hayatı kolaylaştıran taşınabilir atıştırmalık ve saklama kaplarının yanı sıra bıçak, makas ve kurulama bezleri gibi mutfak yardımcıları Tchibo’da sizi bekliyor.

Tchibo, mutfağınıza yenilik katacak fikirler ve birbirinden pratik ürünlerle mutfağınızda yepyeni bir düzen yaratmaya yardımcı oluyor. Tchibo'da geçen yılın en çok satan mutfak ürünü olan Taşınabilir Yoğurt Kabı, 2019'da da müşterilerle buluşuyor. Yoğurt gibi yiyecekleri güvenli şekilde taşımak için tasarlanan ürünün ayrı üst kısmında müsli ya da meyve saklanabiliyor. Tchibo’nun Taşınabilir Yoğurt Kabı yanında kaşığı ile birlikte sunuluyor. Bu ürünle benzer özellikleri olan Taşınabilir Atıştırmalık ve Yemek Kabı ve Taşınabilir Çorba Kabı da tazeliği yanınızda taşımaya imkan veriyor. Koleksiyonda ayrıca fonksiyonel özellikleri sayesinde keyifle kullanabileceğiniz Katlanabilen Yemek Kabı, Katlanabilen Saklama Kabı ve farklı saklama kutuları yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT