Tchibo’nun Yeni İç Giyim Koleksiyonuyla Hem Şık Hem Rahat Hisset!

Tchibo’nun Yeni İç Giyim Koleksiyonuyla Hem Şık Hem Rahat Hisset!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tchibo’nun Yeni İç Giyim Koleksiyonuyla Hem Şık Hem Rahat Hisset!

Tarihler: 20 Mart 2024 Çarşamba ~ 20 Haziran 2024 Perşembe

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2024 ~ Haz 20, 2024

Tchibo; çevre dostu ve zamansız tasarımlarıyla fark yaratan ürünlerini bir araya getirdiği “Şık ve Rahat İç Giyim Koleksiyonu” temasıyla her anınızı özel kılmaya hazır.

Her hafta yenilenen temalarıyla birbirinden fonksiyonel ve şık ürünleri bir araya getirerek müşterilerine farklı alternatifler sunan Tchibo; “Şık ve Rahat İç Giyim Koleksiyonu” ve “Stilini Yarat” temalarıyla evinin konforunda şıklık arayanlar ve stiline hem zarif hem de zamansız bir dokunuş getirmek isteyenler için sayısız seçenek sunuyor.

Ev giyiminde hem konfor hem şıklık arayışına çevre dostu seçenekler
Çeşitli renkler ve tasarımlarıyla Tchibo’nun yeni temasının öne çıkan ürünlerinden pijama modelleri, herkes için konfor, şıklık ve estetik sunuyor. Doğayı ve çevreyi koruyan sürdürülebilir tarım sonucu üretilen pijama takımı, hem sağladığı yüksek giyim konforu hem floral desenleriyle enerjinizi yükseltecek. Dantelli paça ve yakalarıyla dikkat çeken bir diğer sürdürülebilir pijama takımı, kaliteli elastan kumaşıyla daha fazla esneklik sağladığı gibi yıkamaya da dirençli. Organik pamuktan üretildiği için oldukça rahat, çevre dostu slip külot, farklı desen ve renklerle 5’li setten oluşuyor.

Tchibo’yla kendini keşfet, stilini yarat
Spordan ofise, her kombin ve ortama uygun ince örgülü kazak, zamansız şıklığıyla dikkat çeken sürdürülebilir bir ürün. Günlük görünümleri oluşturmak için ideal çizgili hırka, modern ve klasiği bir araya getiren tasarımıyla öne çıkıyor. Chino pantolon, ince detayları ve nefes alan yapısıyla konfor ile şıklığı bir arada sunuyor. Hafif ve sıcak tutan dolgu malzemesiyle kapitone mont, çevre dostu evoPel malzemesi sayesinde su ve rüzgar geçirmiyor. Stilinizi ifade etmenin ve görünümünüzü tamamlamanın mükemmel bir yolu shopper çanta, geniş ana ve ilave bölmeleriyle size küçük seyahatlerde dahi eşlik edebilecek.

https://www.tchibo.com.tr/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT