Tefal Baykuş Krep Tavası ile Krep Atölyesi Evinizde!

Tefal Baykuş Krep Tavası ile Krep Atölyesi Evinizde!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tefal Baykuş Krep Tavası ile Krep Atölyesi Evinizde!

Tarihler: 12 Nisan 2017 Çarşamba ~ 12 Haziran 2017 Pazartesi

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2017 ~ Haz 12, 2017

Yepyeni Tefal Baykuş Krep Tavası, hayat dolu bir ilke imza atıyor. Size çocuğunuzla beraber birbirinden özel tariflerle lezzetli ve sağlıklı olmasının yanı sıra eğlenceli krepler hazırlama imkanı sunuyor.

Yeni Tefal Baykuş Krep Tavası, tasarımında kullanılan baykuş karakteriyle mutfaklara eğlence katıyor. Powerglide yapışmaz kaplama özelliği sayesinde dağılma ve yapışma sorununa engel olan bu özel Tefal Krep Tavası mutfaklara yenilik getiriyor.

Tefal Baykuş Krep Tavası, içerisindeki çizgileri takip ederek yapacağınız sağlıklı ve birbirinden eğlenceli tarifleriyle kendi özel tasarımlı baykuşlu krebinizi yaratabilme imkanı sağlıyor. Baykuş figürüne bu özel tariflerin yanı sıra çocuğunuzla birlikte yaratıcılığınızı kullanarak ekleyeceğiniz süslemeler, pazar kahvaltısı hazırlığını eğlenceye dönüştürüyor.

Hazırlık sürecinden pişirme sürecine kadar hayat dolu fikirler sunan Tefal Baykuş Krep Tavası’nın sağlıklı tariflerine homeandcooktv.com üzerinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT