Tek Dokunuşla Hayalinizdeki Dalgalar

Tek Dokunuşla Hayalinizdeki Dalgalar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tek Dokunuşla Hayalinizdeki Dalgalar

Tarihler: 21 Mart 2018 Çarşamba ~ 21 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2018 ~ May 21, 2018

Arzum, yeni ürünü Bellissima Beach Waves wag maşasıyla kadınların hayalindeki dalgalı saçlara tek dokunuşla ulaşmasını sağlıyor.

Evde güzelleşmenin en kolay ve keyifli halini Bellissima Beach Waves wag maşasıyla sunan Arzum, elde edilmesi zor dalgalara ‘merhaba’ diyor. Trendi asla geçmeyen dalgaları günlük stilinin bir parçası haline getiren kadınların gözdesi olacak Bellissima Beach Waves, seramik kaplamalı şekillendirici plakalar ve çift taraflı kullanımı sayesinde küçük ya da geniş dalgalara tek dokunuşla ulaşılmasını sağlıyor.

1920'lerin ihtişamlı wag dalgalarını günümüze taşıyan Bellissima Beach Waves wag maşa, özel gecelerin de kurtarıcısı olmaya hazır. Dağınık şık topuzların ve saç aksesuarlarıyla daha göz alıcı hale gelen saç modellerinin evde kolayca uygulanmasını sağlayan wag maşasıyla partinin yıldızı siz olacaksınız.

Her saç tipine uygun 3 farklı sıcaklık ayarı ile de saçları yıpratmadan şekillendiren Bellissima Beach Waves wag maşa, pembe rengiyle saçlarınızı özgürce şekillendirmenin tadını çıkarmaya davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT