Temizliğe Renkli ve Dinamik Alternatif: Mendix Islak Temizlik Havlusu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Temizliğe Renkli ve Dinamik Alternatif: Mendix Islak Temizlik Havlusu

Tarihler: 25 Haziran 2012 Pazartesi ~ 25 Ağustos 2012 Cumartesi

Firma: Fresh’n Soft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2012 ~ Ağu 25, 2012

Ferah koku alternatifleriyle beğeni toplayan Mendix Islak Temizlik Havluları, çocuk ve gençlerin günlük temizlik ihtiyacını karşılıyor. Ofis, orman, otobüs ve bebek temalı tasarımları olan Mendix Islak Temizlik Havlusu şimdi Okul temalı eğlenceli ve neşelendiren 90’lık paketleriyle de satışa sunuluyor.

Mendix OKUL Islak Temizlik Havlusu; sevimli kahramanları, renkli ve eğlenceli ambalajlarıyla çocukların da ilgisini çekerek temizlik alışkanlığı kazanmalarına yardımcı oluyor. Yumuşak, kalın ve esnek dokusu ile cildi güvenle temizleyen Mendix OKUL Islak Temizlik Havlusu, özel formülasyonu sayesinde cilde zarar verebilecek bakterilerin yerleşmesine de engel oluyor.

Kişisel temizlik ve hijyenine önem veren, genç ve kendini genç hisseden kullanıcılar için tasarlanan Mendix cildinize zarar vermeden günlük temizlik ihtiyacınızı karşılar.

Dermatolojik ve mikrobiyolojik testlerle onaylanan, cildin pH dengesi ile uyumlu, doğal nem dengesini koruyan, paraben ve alkol içermeyen Mendix’i evde, arabada, okulda, dersane de ve ofiste rahatlıkla kullanabilirsiniz…

Mendix OKUL Islak Temizlik Havlusu fiyatı: 2, 85 TL

www.freshnsoft.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT