Tergan'ın Çanta Koleksiyonu Yeni Sezona Hazır

Tergan'ın Çanta Koleksiyonu Yeni Sezona Hazır

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tergan'ın Çanta Koleksiyonu Yeni Sezona Hazır

Tarihler: 02 Nisan 2020 Perşembe ~ 02 Haziran 2020 Salı

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2020 ~ Haz 2, 2020

Kombinlerin vazgeçilmez parçası çantalar, Tergan’ın İlkbahar-Yaz 2020 Koleksiyonu’nda trendler ve ihtiyaçlarla şekilleniyor. Kadınların ve erkeklerin stillerini tamamlayan çantalar, bir moda figürü olarak şıklığı ve fonksiyonelliğiyle ön plana çıkıyor.

Sınırsız estetik
Günümüzde kıyafetleri gündüze ve geceye uyarlamanın en önemli parçası olan çantalar, Tergan’ın İlkbahar-Yaz 2020 Koleksiyonu’nda hem kombinleri farklılaştırıyor, hem de taşınması istenen eşyaya göre alternatifli birçok seçeneğiyle dikkat çekiyor.

Pastel renklerin doğayı etkisi altına alacağı yeni sezonda çapraz askılar, bavul formda çantalar ve sırt çantaları, Tergan mağazalarında moda tutkunu kadınları bekliyor. Krokodil ve süet görünümlü detayların yer aldığı çanta modelleri, özellikle gri, bordo, nude, lacivert renkleriyle, soft bir bahar sezonunun habercisi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT