Tergan’dan Fashion Week’e Özel İndirim Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tergan’dan Fashion Week’e Özel İndirim Fırsatı

Tarihler: 27 Eylül 2013 Cuma ~ 29 Eylül 2013 Pazar

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2013 ~ Eyl 29, 2013

Fashion Week’e özel 27-29 Eylül 2013 tarihleri arasında Marmara Forum, Forum İstanbul, Kayseri Forum ve Mersin Forumlarda yer alan Tergan mağazalarından alışveriş yapanlar %30 + %10 indirim fırsatından yararlanıyor.

Deriyi kendi yorumuyla yeniden işleyerek koleksiyonlarına yansıtan Tergan, Fashion Week’e özel bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında, 27-29 Eylül 2013 tarihleri arasında, Marmara Forum, Forum İstanbul, Kayseri Forum ve Mersin Forum AVM’lerde yer alan Tergan Mağazaları’ndan alışveriş yapanlar, %30 indirimin yanı sıra ekstra %10 indirim fırsatından da yararlanıyor.

Ayakkabı ve çanta modasının öncü markalarından Tergan, doğallık, kalite ve sezon trendlerini şıklıkla harmanlayarak hazırladığı yeni koleksiyonunda, ayakkabı ve çantalara yaptığı zarif dokunuşlarla farklılık yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT