Toyzz Shop NERF Festivali

Toyzz Shop NERF Festivali

Alışveriş Alışveriş Rehberi Toyzz Shop NERF Festivali

Tarihler: 07 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 07 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: Tozzy Shop

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2018 ~ Tem 7, 2018

27 Mayıs’a kadar Toyzz Shop Mağazaları ve toyzzshop.com adresinden 75 TL ve üzeri NERF alışverişleri yapanlar, 3 Haziran’da TED Spor Kulübü’nde yapılacak NERF Festivali’ne katılma fırsatını yakalıyor.

NERF, Toyzz Shop ile birlikte NERF tutkunlarına özel spor ve eğlence dolu bir festival düzenliyor. 3 Haziran’da İstanbul Tarabya’daki TED Spor Kulübü’nde gerçekleşecek Toyzz Shop NERF Festivalinde sporu ve heyecanı buluşturan aktiviteler, NERF Atış Alanları ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu çok keyifli bir gün çocukları bekliyor. Ayrıca festivale gelen tüm çocuklara NERF Triad Hasbro’dan hediye...

8 yaş ve üzeri tüm çocukların katılabileceği festival için Toyzz Shop mağazaları ve toyzzshop.com’dan yapılacak 75 TL ve üzeri NERF alışverişlerinde verilecek kupon ile nerffest.toyzzshop.com adresi üzerinden kayıt yaptırmak yeterli oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT