Triko Modasını Ayakkabılara Taşıyor

Triko Modasını Ayakkabılara Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Triko Modasını Ayakkabılara Taşıyor

Tarihler: 03 Nisan 2018 Salı ~ 03 Haziran 2018 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2018 ~ Haz 3, 2018

LC Waikiki, 2018 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonunda erkeklere şık ve konforlu adımlar sunuyor. Trikonun rahatlığını ayaklara taşıyan LC Waikiki, sportif şıklığı ayakkabıda da devam ettiriyor.

Erkeklere stilini yansıtma fırsatı sunan LC Waikiki 2018 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonunda trikonun şık duruşundan ilhamla tasarlanan ayakkabı modelleri öne çıkıyor. Hafif tabanları ve esnek kumaşı sayesinde konforu ve şıklığı bir arada sunan modeller ister jean ve ince triko ikilisiyle kombinlenip casual bir stil benimsenebilir, ister kumaş pantolon ve gömlek şıklığına tezat bir hava katarak dikkat çekici bir stil oluşturulabilir.

LC Waikiki Erkek Ayakkabı Koleksiyonunda yer alan trikolu spor ayakkabı modelleri siyah ve gri tonlarını yeşil, beyaz ve mavi ile buluşturuyor. Stili kadar rahatlığına da önem veren erkekler günün her saati giyebilecekleri bu modeller ile adımlarda fark yaratmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT