Tropikal Rüzgarlar

Tropikal Rüzgarlar

Tarihler: 02 Temmuz 2018 Pazartesi ~ 02 Eylül 2018 Pazar

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2018 ~ Eyl 2, 2018

Egzotik ruhunuzu dışa vuracağınız, yağmur ormanlarının serinliğinde hissedeceğiniz bir koleksiyonla Uzak Doğu’nun mistik ülkelerine tatile çıkmaya hazır olun! Plaj modasında trendlerinin öncüsü olan Penti, 2018 Plaj Koleksiyonu’yla bu yaz sezonuna da iddialı bir giriş yapıyor. Sezonun hit ürünleri ise markanın Tropic koleksiyonunda moda tutkunlarını bekliyor.

Eğlenceli ve renkli floral baskıların ön planda olduğu koleksiyonda, büyük yaprak figürleri, fresh görünümleri ile egzotik meyveler ve birbirinden renkli tarzda fırfır, bağlama detayları ile bikini, mayolar yer alıyor… Renk hakimiyeti ise yeşilde. Tek omuz fırfır detayları ile trend olan crop toplar, tropik desenlerin olduğu kimonolar, rahat kesimleri ile vazgeçilmez olan dantel tulumlar Tropik koleksiyonun bir numaralı tamamlayıcıları arasındaki yerlerini alıyorlar. İri ve püskülleri sıklıkla göreceğimiz küpeler, neon renkleri ile göz alıcı bileklikler, yazın en trend parçalarından olan saç bantları ve bandanaları, çeşitli kesimleri ile renkli güneş gözlükleriyle renk cümbüşüne katılabilir, 70’lerin çiçek çocuklarına göz kırpabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT