Tüm Kutlamalara KİP’le Hazır Ol!

Tüm Kutlamalara KİP’le Hazır Ol!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tüm Kutlamalara KİP’le Hazır Ol!

Tarihler: 02 Haziran 2022 Perşembe ~ 02 Eylül 2022 Cuma

Firma: KİP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2022 ~ Eyl 2, 2022

Düğün, davet ve tüm kutlamalara özel smokinler ile modern takımlar KİP mağazalarında ve www.kip.com.tr‘de keşfedilmeyi bekliyor.

Yaşamın dinamizmini modaya taşıyan KİP, düğün, davet ile mezuniyetlere özel smokin ve modern takım elbiseleriyle erkeklerin her anına şıklık, moda ve keyif katıyor. Tüm kutlamalar için şık ve modern smokinler, smokin gömlekleri ile papyon, kol düğmesi, yaka çiçeği gibi aksesuarlardan oluşan özel tasarımlar KİP Ceremony koleksiyonunda yer alıyor. KİP Ceremony koleksiyonu, smokinin klasik görümüne yenilikçi dokunuşlar, fit kesimler ile modern bir hava katıyor.

Genç KİP erkeklerinin mezuniyet törenleri için oluşturulan ayrıca tüm yaz davetlerinde de şık, modern ve havalı bir görünüm elde etmek isteyenlerin stiline dahil olabilecek takımlar ile tamamlayıcı parçalardan oluşan Chic koleksiyonu da erkeklerin bu yaz favorisi olacak.

Enerjik tavra sahip kesimler, konforlu kumaşlar ve soft renkler ile tasarlanan Chic koleksiyonundaki takımlar, casual t-shirtler, keten gömlekler, sportif ayakkabılarla tamamlanarak erkeklere şıklığın yanı sıra rahat ve modern bir görünüm sağlıyor.

“Kutlamaya, geceye, eğlenceye KİP’le hazır ol!” diyerek erkeklerin hayatındaki düğün ve davet gibi en değerli günlerde de varlığını gösteren KİP’in birbirinden özel koleksiyon parçalarını keşfetmek için mağazaları ve www.kip.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT