Türkiye’de Bir ilk: Kolay Hamur

Türkiye’de Bir ilk: Kolay Hamur

Alışveriş Alışveriş Rehberi Türkiye’de Bir ilk: Kolay Hamur

Tarihler: 13 Haziran 2022 Pazartesi ~ 13 Ağustos 2022 Cumartesi

Firma: Yuva

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2022 ~ Ağu 13, 2022

“Hamur kıvam aldı mı, un yeterli mi, ekstra yağ ilave etmek gerekir mi” gibi dertleri unutun!

Hamur işi severlerin vazgeçilmezi Yuva, mutfakta uzun zaman geçiren ve hamur işleri yapmayı seven kişilerin hayatını kolaylaştıracak yepyeni bir ürün sunuyor: Kolay Hamur

Geniş ürün gamıyla tüm dünya lezzetlerine yer veren Lesaffre markası Yuva, Türkiye’de bir ilk, yepyeni ürünü “Kolay Hamur”u tüketicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Tatlı veya tuzlu tüm hamur işlerinde kullanıma uygun olan Yuva Kolay Hamur, poğaça, börek, açma, pide, baklava, katmer, pizza, mantı, ekmek ve benzeri hamur işi yapımında en büyük yardımcınız olacak.

Çabuk, kıvamlı, esnek
Yuva Kolay Hamur ile tüm hamurların kıvamı ve esnekliği garanti altında. Hamurun ele yapışmadan kolayca kıvam almasını ve yırtılmadan kolaylıkla açılmasını sağlayan karışım, yoğurma ve dinlenme süresini neredeyse yarı yarıya kısaltarak zamandan tasarruf sağlamanıza yardımcı olur.

500 g una, 1 paket (35 g) Yuva Kolay Hamur’u katmanız yeterli olacaktır. Fermantasyon sonucu elde edilen ürün, katkısız olup kuru ve serin ortamlarda saklanmalıdır. Raf ömrü 1 yıldır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT