Türkiye’de İlk Defa Fayansa Yapışabilen Islak Tuvalet Kağıdı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Türkiye’de İlk Defa Fayansa Yapışabilen Islak Tuvalet Kağıdı

Tarihler: 25 Haziran 2012 Pazartesi ~ 25 Ağustos 2012 Cumartesi

Firma: Fresh’n Soft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2012 ~ Ağu 25, 2012

Türkiye’nin ıslak temizlik mendili alanında ilk ve öncü markası Fresh'n Soft, vantuz ile fayansa yapıştırılan ambalaj tasarımıyla Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştiriyor. Farklı bir kutuya ihtiyaç duymadan kendinden vantuzlu üretilen mendiller bu özelliğiyle hem kullanım kolaylığı hem fiyat avantajı sağlıyor.

Çocuklar için cildi rahatlatan Papatya Özlü, yetişkinler için hassas ciltlerin hassasiyetini de gideren Aloe Vera özlü içeriğe sahip tuvalet kağıdı ıslak olması sebebiyle daha kolay ve güvenli temizlik sağlıyor.

Fresh’n Soft’un hem çocukların hem yetişkinlerin tuvalet temizliğinde önemli bir yere sahip olacak yeni ürünü, hoş kokusuyla temizliğe artı değer katarken eğlenceli ambalajıyla da dikkat çekiyor.

Özellikle çocukların tuvalet alışkanlığı kazandığı yaş aralığında büyük kolaylık sağlayan ürün, temizlik becerisini edinmede de yarattığı pratik kullanım avantajıyla ön plana çıkıyor. Biyoçözünür liflerden üretilen “Islak Tuvalet Mendili” özel ebadı sayesinde klozete atılabiliyor.

Yumuşak ve kalın bir dokuda üretilen Fresh’n Soft Islak Tuvalet Mendili, 60 adet içeren seyahat paketi ebadında olduğu için dilediğinizde rahatça çantada taşımanıza, seyahate giderken yanınıza almanıza imkan veriyor.

www.freshnsoft.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT