Türkiye’nin Parti Marketi Parti Dünyası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Türkiye’nin Parti Marketi Parti Dünyası

Tarihler: 31 Ekim 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Parti Dünyası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2012 ~ Ara 31, 2012

“Hayatınıza parti, partinize hayat katmak istediğinizde” ulaşmak isteyeceğiniz tek adres olan Parti Dünyası çok geniş bir ürün koleksiyonuna sahip.

Parti Dünyası en son Göktürk/İstanbul da açılan mağazası ile birlikte toplam 10 satış noktasından parti sever müşterilerine ulaşmaktadır.Türkiye’nin geneline de www.Partidunyasi.com isimli sanal mağazasından ulaşmakta olup online satış mağazasında 2012 sonu itibariyle 4000 çeşit parti ürünü mevcuttur.

Parti Dünyasının ürün koleksiyonunu tabak, bardak, peçete ,masa örtüsü gibi kullan at ürünlerden oluşan parti malzemeleri, şapka,düdük,afiş ,kostüm,balon,folyo balon,pinyata, parti oyunları,bekarlığa veda ürünleri, pasta ,kurabiye ve şeker çeşitleri ,kişiye ve isme özel ürünler, kostüm aksesuarları ve yılbaşı, sevgililer günü, cadılar bayramı gibi özel günlere ait parti ürünleri ve aksesuarlar oluşturmaktadır.

Parti Dünyası’n da satılmakta olan tüm parti gurubu ürünleri sağlık bakanlığı tarafından onaylı olup gıda ile temasa uygun ürünlerdir.

Parti Dünyası’n da online alışveriş tercih ediliyor mu?
Kullanımı çok kolay olan ve güvenli bir alt yapısı olan sanal mağazamızdan alış verişi tercih eden bir çok müşterimiz var.Gün içerisinde gelen siparişlerin tamamı aynı gün kargoya teslim ediliyor.İstanbul ili için de motor kurye ile kapıda teslim seçeneğimiz mevcut.Günün her saati www.PartiDunyasi.com dan veya merkez telefonlarımızdan sipariş vermek mümkün.

Parti malzemesi seçerken müşteriler nelere dikkat etmeli?
Her şeyden önce gıda ile temasa uygun ,güvenilir ürünleri tercih etmelerini ucuz Çin menşeli ürünleri tercih etmemelerini öneriyorum.Aynı zamanda en çok seçeneği bulunduran, müşteriye en kaliteli ve en çabuk hizmeti veren firmayı da seçmek oldukça önemli.Bebeklerinin baby shower partilerinden mezuniyet partilerine kadar yanımızda olan sadık müşterilerimiz var.

Parti Dünyası’nın hedefleri nelerdir?
Parti Dünyası olarak bilinirliliğimiz ve marka değerimiz oldukça yüksek. Satış noktalarımızı arttırmak Türkiye’nin hemen hemen bütün illerinde Parti Dünyası mağazalarımızla parti sever müşterilerimize ulaşmak bizim en büyük hedefimiz.Elbette bayilikler verirken oldukça seçici davranıyor markamızı en iyi şekilde temsil edebilecek, güvenerek çalışabileceğimiz kişiler ile işbirliği yapıyoruz.Koskocaman bir aile olmayı başarmış olan Parti Dünyası’nın aile bireylerini bayilerimiz ve çalışanlarımız oluşturuyor. Yeni bayiliklerde hedef bölgelerimiz İstanbul için de Erenköy, Bostancı ve çevresi, İstinye,Nişantaşı, İstanbul dışında da Bursa, İzmir, Antalya,Konya,Trabzon, Kayseri gibi...Aramıza en son katılan bir diğer mağazamızda Adana ilinde parti severlerle buluşmakta...

Parti Dünyası Franchising metoduyla büyümeyi hedefliyor, biraz da bayilik şartlarınızdan bahsedermisiniz?
Parti Dünyası olarak bayi seçimlerimizde çok titiz davranırız. Bayi’ye şubeyi işletebilmesi için lisans hakkı veririz. Verdiğimiz lisans, bayimizin bizim adımız ve markamız adı altında ticari faaliyette bulunmasına hak tanır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT