Tutkularınızı Hayata Geçirin

Tutkularınızı Hayata Geçirin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Tutkularınızı Hayata Geçirin

Tarihler: 08 Ağustos 2019 Perşembe ~ 08 Ekim 2019 Salı

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2019 ~ Eki 8, 2019

Samsung Electronics Co., Ltd., kullanıcıların anı doyasıya yaşamasına yardımcı olacak güçlü performans ve üretkenlik araçlarını şık tasarımla bir araya getiren yeni üst düzey Galaxy Note10 akıllı telefon serisini tanıttı. İş ve günlük yaşam arasındaki dengeyi kusursuz bir şekilde kurabilen nesilden ilham alan Galaxy Note10, kullanıcılara istedikleri yerde istedikleri şekilde çalışma ve yaratıcı ruhlarını gösterme özgürlüğü sunuyor. Galaxy Note serisi yıllardır dünyanın her yerinden milyonlarca sadık kullanıcının tutkularının peşinde koşmalarına ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor.

“Galaxy Note serisi her zaman öncü teknolojiler ve özelliklerle donatıldı. Note hayranları da, Galaxy Note’larını üretkenliklerini ve yaratıcılıklarını bir üst seviyeye taşımak için kullandı” diyen Samsung Electronics BT ve Mobil İletişim Birimi Başkanı ve CEO’su DJ Koh, sözlerini şöyle sürdürdü: “Galaxy Note10 her şeyiyle kullanıcıların daha fazlasını başarmasına yardımcı olmak için tasarlandı. İster iş için büyük bir projeyi tamamlayın, ister bir video çekip düzenleyin veya en sevdiğiniz mobil oyunu oynayın, Galaxy Note10 önceki Samsung ürünlerine göre tümünü daha hızlı ve daha iyi bir şekilde yapmanızı sağlayacak.”

İstanbul’da New York’taki Unpacked etkinliği ile eşzamanlı gerçekleşen etkinlikte konuşan Samsung Electronics Türkiye Mobil Ürünlerden Sorumlu Strateji ve Ürün Pazarlama Direktörü Anıl Öztekin ise: “Samsung olarak çok iddialı bir vizyonumuz var: ‘Dünyaya İlham Ver, Geleceği Şekillendir’. Bu iddialı vizyon iki kritik konuyu barındırıyor: Tasarım ve Ar-Ge. Biz şirket olarak dünyanın 7 farklı ülkesinde 1.500’ün üzerinde endüstriyel tasarımcı ile çalışarak geleceğin ürünlerini tasarlıyoruz. Günlük 40 milyon dolarlık bir Ar-Ge yatırımı ile de geleceğin teknolojilerini günlük yaşamın içine sokuyoruz. Güncelliğini koruyan AB Endüstriyel Ar-Ge Yatırım Skorları 2018 Araştırması’na göre dünyanın Ar-Ge’ye en fazla yatırım yapan 1 numaralı şirketi olduk. Bu yatırımların pozitif çıktılarını S ve A serilerinde gördük. Note çok farklı beklentileri karşılayabilen bir ürün, bu nedenle hem dünyada hem Türkiye’de çok sevileceğine inanıyoruz. Dünyada aktif Note kullanıcı sayısı en yüksek ilk 5 ülkeden biri olan Türkiye’ye Note’u sunmaktan gurur duyuyoruz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT