Ulaşılabilir Çağdaş Mücevherin Adresi

Ulaşılabilir Çağdaş Mücevherin Adresi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ulaşılabilir Çağdaş Mücevherin Adresi

Tarihler: 12 Mart 2018 Pazartesi ~ 12 Mayıs 2018 Cumartesi

Firma: ECNP Galeri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2018 ~ May 12, 2018

1993 yılından itibaren tasarladıkları çağdaş mücevherlerle tanınan elacindoruknazanpak, ulaşılabilir tasarım mücevherleri ve objelerine yenilerini eklemeye devam ediyorlar.

Türkiye’nin ilk kadın çağdaş mücevher tasarımcılarından olan Ela Cindoruk ve Nazan Pak, yaratıcılık ve tecrübelerini; tek tek elde ürettikleri, geniş bir yelpazedeki sade, şık ve kullanışlı tasarımlara dönüştürerek uluslararası alanda da başarılı işlere imza atıyorlar.

Altın, gümüş, titanyum gibi değerli madenlerin yanında kağıt ve epoksi gibi daha sıra dışı malzemeleri, değerli ve yarı değerli taşlar ve incilerle kullanarak fark yaratıyorlar. Modern ve minimal tasarımların arasında; alyans, broş, küpe, yüzük, kolye ve kol düğmeleri en çok tercih edilen ürünlerden.

Mücevherlerin yanı sıra; cam, mermer ve çeşitli metallerin buluştuğu dekorasyon objeleri ile de dikkat çeken elacindoruknazanpak, Nişantaşı’ndaki tasarım ve üretim atölyesinde tüm tasarımlarını satışa sunuyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT