Ünlü Kozmetik Markası Bobbi Brown Artık Debenhams’ta!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ünlü Kozmetik Markası Bobbi Brown Artık Debenhams’ta!

Tarihler: 21 Haziran 2012 Perşembe ~ 21 Ağustos 2012 Salı

Firma: Debenhams

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2012 ~ Ağu 21, 2012

Dünyaca ünlü kozmetik markalarını aynı çatı altında buluşturan Debenhams, yeni markası Bobbi Brown ile güzellik tutkunlarına merhaba diyor.

Debenhams, zengin marka karması ile dikkat çeken kozmetik departmanı bünyesine kattığı ünlü marka “Bobbi Brown” ile doğanın en canlı renklerini bakımlı kadınlara sunuyor. Bobbi Brown, birbirinden farklı renklere sahip serileri ile doğal ve kalıcı makyaj sağlarken ürün yelpazesiyle de makyajı sanata dönüştürüyor.

Makyajın tamamlayıcısı dudaklardan, çekiciliğin ön plana çıktığı gözlere kadar güzelliğin yansıdığı her noktaya dokunan Bobbi Brown, bu yaz favoriler arasında yer alacak.

Markanın rujları dudaklara dolgunluk kazandırırken, inci pigmentleriyle zenginleştirilerek formüle edilen ipek yapılı allıklar yanaklara pırıltılı bir görünüm kazandırıyor. Yoğun pigmentli yapısı sayesinde daha kalıcı olan farlar cezbedici renk paletleriyle hem gece hem gündüz rahatlıkla kullanılabiliyor. Doğal görünümü ve suya dayanıklılığı ile dikkat çeken maskaralar bakışlara derinlik kazandırıyor. Tüm cilt tiplerine uygun yoğun nemlendirici özelliğine sahip fondötenler ise makyajın başlangıcını güçlendiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT