Versace’den İkonik Tasarımlar

Versace’den İkonik Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Versace’den İkonik Tasarımlar

Tarihler: 26 Mart 2019 Salı ~ 26 Mayıs 2019 Pazar

Firma: Saat&Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2019 ~ May 26, 2019

Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Versace’nin “Medusa Stud Icon” saat koleksiyonu cesur tasarımlarıyla göz alıyor. İkonik Medusa figürünün başrolde olduğu koleksiyon, güçlü ve iddialı kadınların bileklerinde yerini almaya hazırlanıyor.

Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Versace’nin “Medusa Stud Icon” koleksiyonu cesur tasarımlarıyla baş döndüren bir etki yaratıyor. Tamamen İsviçre yapımı koleksiyonda, markanın ikonik Medusa figürü hem kadran hem de bileklikteki madalyonlarda yerini alırken, her bir Medusa Antik Yunan’ı vurguluyor. Zarif yuvarlak kasası, özenle işlenmiş detaylarıyla son derece iddialı olan “Medusa Stud Icon” koleksiyonu altın tonlarındaki saat modelleriyle ihtişamı bileklere taşıyor.

Versace’nin Sport Tech koleksiyonu ise cesur ve sofistike seçimler yapan erkekler için performans ve modayı aynı noktada buluşturuyor. Markanın ikonik Medusa figürü kendine Sport Tech’in kadranında yer bulurken, iki tonun kullanımıyla zenginleşen çelik kasası, takimetre ölçülü bezeli, üç sayaçlı ve tarih göstergeli kronografıyla da modern erkeğin tarzını ifade ediyor. Versace’nin erkek ve kadın saat koleksiyonları Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT