Yalın Güzeldir

Yalın Güzeldir

Tarihler: 09 Ağustos 2019 Cuma ~ 09 Ekim 2019 Çarşamba

Firma: Nude

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 9, 2019 ~ Eki 9, 2019

Şişecam’ın global tasarım markası Nude, kuruluşundan itibaren benimsediği “Yalın güzeldir” (Simple is beautiful) mottosunu kokteyl koleksiyonlarına da yansıtıyor. Siz de misafirlerinizi eşsiz bir kokteyl sunumu ile ağırlamak isterseniz modern ve şık Nude tasarımlarını tercih edebilirsiniz.

Nude’un Hepburn koleksiyonu kusursuz bir şıklık sunuyor.

İlk olarak 2017’de Host Fuarı’nda tanıtılan ve Brad Ascolon tarafından “Golden Age”den ilham alınarak Nude için tasarlanan Hepburn koleksiyonu, dönemin karakteristik özelliklerini yansıtıyor. Elle Decoration Ukrayna Dergisi tarafından “International Design Awards 2018” ve Interior Design Dergisi tarafından “Yılın En İyisi” ödüllerini alan koleksiyon, kusursuz bir şıklığa sahip. Kokteyl, likör ve kup bardakları bulunan Hepburn koleksiyonu, zarif, eğlenceli ve yalın tasarımı ile miksoloji deneyimini farklı bir boyuta taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT